JennyPrinter3 Extins Auto Nivelare 3D Printer KIT DIY Perfect Compatibil cu Ultimaker 2 UM2 Extins Incluse toate Piesele

3 346.84lei 3 112.56lei

Adauga in cos


SKU: #f977

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • culoare: JP3 Extins
  • Nume De Brand: Jennyprinter
  • Numărul De Model: Jennyprinter3 Extins
  • Color Viteza De Imprimare: 40-120 mm/s

JennyPrinter3 Extins este Perfect Compatibil cu originalul Ultimaker 2 Extended

Noi JennyPrinter3 Extins este upgrade-ul cu Ultimaker 2 + Olsson bloca duza , Astfel încât să puteți schimba diferite dimensiuni de duze cu tine! În KIT, va vom oferi mai multe dimensiuni de duze : 0,25 mm, 0.4 mm, 0.6 mm și 0,8 mm. Și, de asemenea, oferă gratuit: - O rola cu incandescență(PLA sau ABS), Instrumente și Card SD 8 GB ( Avem magazin de manualul de asamblare, manual de operare și firmware-ul de la cardul SD) .

Notă

Acest prodct este DIY KIT pentru JennyPrinter3 Extins.Aceasta înseamnă că include toate părțile, dar au nevoie de asamblare de unul singur. Dacă ai nevoie de asamblat Extins. Puteți comanda de la următorul link:

Ultimaker 2 + antet

Imprimarea efect

P. S:

Toate JennyPrinter au două tipuri de filamente de sistem: 1,75 mm si 3.0 mm. În testul nostru, am constatat că efectul de 1,75 mm a fost mai bine decât 3.0 mm. Deci implicit a sistemului este de 1.75 mm . Dacă doriți 3.00 mm filament de sistem , vă rugăm să ne dea un mesaj.

Despre Transport

1. În general, Ne va livra la tine, 1-3 zile după ce a făcut plata. Dar avem nevoie de navă la stația de transfer și durează 2-3 zile. Asa ca va ia 4-7 zile număr total pentru a vă oferi contur.

2.DIY KIT-ul va fi trimis prin express ,Utilizarea FedEx sau DHL. va nevoie de 5-10 zile lucrătoare pentru a livra. Dacă adresa ta, sunt zone îndepărtate, trebuie să plătească taxe suplimentare.

3.Taxe vamale sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului pentru toate listele. Vă rugăm să verificați cu biroul vamal local. dacă aveți dubii. Dacă aveți orice cereri speciale, despre Declarația Vamală valoarea pls contact cu noi.

4.Vă rugăm să confirmați că se pune un corect și complet, adresa de livrare aici. Sunteți responsabil pentru un cost suplimentar în cazul în care pachetul a fost returnat pentru că a greșit adresa.

Despre Serviciile Noastre

Noi oferim suport tehnic pentru tine, dacă aveți orice probleme, va rugam sa ne contactati pentru ajutor.

Despre Feedback-Ul

1.Dacă sunteți mulțumit cu Imprimanta 3D DIY KIT, vă rugăm să oferiți un feedback pozitiv pentru noi, vă Mulțumesc foarte mult.

2.Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a da un feedback negativ, împreună vom lucra cu tine pentru a vă ajuta să rezolve problema până când sunteți mulțumit.

Tip De Unitate SetGreutate Pachet 16.0kg (35.27lb.)Dimensiunea Pachetului 48cm x 40cm x 30cm (18.90in x 15.75in x 11.81in)

Etichete: imprimanta fax, Componentele Imprimantei, piese de mașină de spălat, Imprimanta ieftina fax, De înaltă Calitate piese imprimanta, China piese de mașină de spălat Furnizori.