Nou

50SETS/LOT,3CC Aer curat Dispensa Seringa de 4-bucata(butoi+piston+capac+capac),Lipici Dozator Baril, Lichid Dozator

88.82lei

Adauga in cos


SKU: #f970

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Tip: Epoxidice
  • Numărul De Model: ZY3CCT

3CC Aer curat Dispensa Seringa de 4-bucata(butoi+piston+capac+capac), Lipici Dozator Baril, Lichid Dozator de Aer se golește Seringa , nu aduce nici lichide în interiorul, acesta constă de fapt dintr-un mic rezervor în formă în seringii, și un ștergător pistonului, Aerul este alimentat în seringă împingând pistonul în jos baril, extrudarea materialului. Pistonul împinge materialul înainte și, folosind vid, trage înapoi pentru a controla picură. Capacele are o precizie de formă și convenabil de a folosi un buton pentru a produce un separeu, aer etanșare. Nu sunt destinate pentru a sigila lichid într - capacele sunt pentru stocarea, transportul și închideri de transport și de a ajuta pentru a ține de contaminanți. Vârful Seringii capace este de standardul ISO luer lock ac-hub-stil, cu dublu helix de asigurat & etanș atașamentul față de seringa , pentru a preveni aerul de a fi introdus în corpul seringii ca pac este instalat.Cu capac și capac, ai putea prefill adeziv epoxidic, lipire etc. înainte de distribuire a proiectului.

Mai multe caracteristici sunt în de mai jos: Solvent rezistent ,reutilizabil. Filet Luer conica dedicat pentru toate standard needlesHigh densitate polipropilenă în condiții de siguranță pentru utilizare până la 100 psi. Gros flanșe pentru siguranță, atașament față de receptor de asamblare. Unic ultra-low proiectul de construcție a diametrului interior pentru o mai mare precizie și stabilitate. Industria conforme silicon și clor.

Tip De Unitate mulțime (50 Seturi/lot)Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)

Etichete: butoi mobilier, Seringa, butoi deschizator, Ieftin baril mobilier, De înaltă Calitate seringa, China butoi deschizator de Furnizori.