Noi 2 Saci Moi OD120mm Grosime 1.0 mm, 2.0 mm, 3.0 mm Dentare din Plastic Ortodontic Formare în Vid Material pentru a Face Proteză

111.51lei

Adauga in cos


SKU: #f962

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

 • Gene False Ambarcațiuni: realizate manual
 • Dimensiune: Soft OD120mm
 • Ambalare: Ambalate într-un vid sac de folie
 • Utilizare: Folosit ca Ortodontic Film pentru a Face Proteză
 • Diametru: 120mm
 • Numele produsului: Dentare folii de plastic/ Dentare Formare în Vid Material
 • NET WT: 2 saci
 • Forma: Runda
 • Material: Plastic
 • culoare: Transparent
 • Grosime: 1.0 mm, 1.5 mm, 2.0 mm, 3.0 mm
 • Duritate: Tare, Moale
 • transport: Transport gratuit este disponibil
 • Nume De Brand: Beemyi

Noi 2 Saci Moi OD120mm Grosime 1.0 mm, 2.0 mm, 3.0 mm Dentare din Plastic Ortodontic Formare în Vid Material pentru a Face Proteză

Element Moale Dentare folii de Plastic/ Moale Dentare Termoplastic Vid care Formează Materialul de Utilizare este folosit ca Ortodontic Film pentru a Face Proteză caietul de sarcini Diametru: 120mm; Grosime: 1.0 mm, 1.5 mm, 2.0 mm, 3.0 mm Culoare: Transparent; Formă: Rotund; Duritate: Moale Ambalaje & Livrare: metoda de Ambalare: Ambalate în vid sac de folie; Dimensiune Pachet: 20x14x6cm; Ambalare Greutate: 0.53 kg Caracteristicilor Produsului 1.Excelente proprietati de termoformare,pentru a preveni apariția de bășici; 2.Bună rezistență,puternic rezistenta,pentru a preveni ruptura; 3.Oferim o vreme excelentă rezistență chimică și rezistență,pentru a preveni decolorarea,protecția mediului,economic.

Informații detaliate ale noastre dentare foi de plastic: sunt rotunde și pătrate forma

Pachetul Inclusiv:

2 saci/lot cu Diametrul de 120mm Dentare Vid de Formare Materiale

1) Grosime: Moale 1.0 mm: 20buc/sac*2 saci=40 buc

2) Grosime: Moale de 1,5 mm : 15 buc/sac*2 saci=30buc

3) Grosime: Soft 2.0 mm: 10buc/sac*2 saci=20buc 4) Grosime: Soft 3.0 mm: 10buc/sac*2 saci=20buc ;

Fotografii de produs arată:

Acest tip de stomatologie foi de plastic se potrivesc cel mai bine sub presiune turnare de unitate, ca mai jos:

Dacă vrei mai mult, sau dacă doriți presiunea de turnare unitate, vă rugăm să contactați-mă, promit să vă dau un discount!!! Dacă orice întrebare, bine ai venit să mă contactați în mod liber, I se va încerca meu cel mai bun pentru a vă ajuta!

Notă: Salut fiecare cumpărător, vă rugăm să ne lăsați numele dvs. complet, adresa corectă și codul poștal, în cazul în care pachetul fi returnate. Dacă pachetul este returnat pentru că a-ți greșit adresa,nu ne angajează datoria. Nu ne angajează Taxe Vamale, și nu este responsabil în cazul în care pachetul este blocat la Vamă, așa că vă rugăm să verificați Politica Țării în cazul în care mărfurile sunt permise a fi importate. Atunci când alegeți DHL/FedEx, vom verifica dacă adresa dvs. este o Zonă de la Distanță. Am f este, Zonă de la Distanță Taxa este necesar să fie încărcat. Uneori ne va schimba modul de transport maritim care și alegeți cea mai potrivită metoda de transport pentru tine, dar timpul de transport este același, și încă mai au informații de urmărire on-line. Doresc să înțelegeți, vă mulțumesc! Și unele bunuri includ metal, electricitate sau magnetism, așa că nu poate livra prin E-Pachete și E-EMS; dacă este așa, vom schimba un alt mod adecvat pentru tine, cum ar fi China Post sau PostNL...

În timp ce primiți pachetului de servicii, dacă acesta a fost rupt , vă rugăm să nu semneze pentru pachetul și să ne contactați la timp , voi încerca noastre cele mai bune pentru a slove , dacă ai fi acceptat rupt pachet ,nu vom întreprinde nici o problema !!!!

Erica Zhang

Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)Tip De Unitate mulțime (2 Saci/lot)

Etichete: proteză dentară, materiale dentare, material sac, Ieftine proteză dentară, Materiale de înaltă Calitate dentare, China material sac Furnizorilor.