Terminat de dezechilibrat pentru a echilibrat/dezechilibrat la bala /RCA la XLR preamp CL-178

399.68lei 379.70lei

Adauga in cos


SKU: #f85454

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Putere Maximă Per Canal: 50W
  • Starea: Noi
  • Pachet: Da
  • Tip: Acasă Amplificator
  • Nume De Brand: GZbotolave

Terminat de dezechilibrat pentru a echilibrat/dezechilibrat pentru a echilibra/RCA la XLR preamp CL-178

Caracteristici:

Echilibrat de intrare, ieșire echilibrată.

De intrare echilibrat, dezechilibrat de ieșire.

Dezechilibrat intrari si iesiri echilibrate.

Dezechilibrat intrări, dezechilibrat ieșiri.

Poate fi folosit pentru DAC, CD, si preamp add echilibrat de intrare și de ieșire.

lucrări de tensiune: AC220V-AC240V (110V versiune va avea nevoie de o săptămână pentru a personalizat-face)

Dimensiune: 165MM * 190MM*75 mm

greutate: aproximativ 2 kg/set

Acest produs utilizează avansate șasiu din aluminiu, 30W Mare inel de cupru vacă, Un grad silicon o rană fără fractură! Grosime placat cu aur față-verso PCB (placa de 2MM, grosime folie 75U,), 718 rezistențe, febră condensatoare, placate cu aur XLR (Tun Bloc), RCA, Texas 5532 nou op amps. Aurit de la bord IC soclu, utilizatorii pot face upgrade cu ușurință op-amp.

Caracteristici: Poate fi folosit fără echilibrat interfață de ieșire a DAC, CD-uri, placi de sunet, și alte pre-instalare de intrare și de ieșire echilibrată, sunet upgrade imediat mai multe clase, câmpul de sunet este foarte deschis și elegant, dar, de asemenea îmbunătăți în mod semnificativ puterea de rezoluție!

Default trimite prin e-mail de aer,aproximativ 16-24 de zile lucrătoare pentru a ajunge cea mai mare de țări din europa, sau poate adăuga bani pentru rapid express.

Plata: Putem accepta NUMAI. Plata trebuie făcută în termen de 3 zile de la sfârșitul perioadei de licitație. Non-Payingbidders vor fi raportate. Toate elementele vor fi vor expediate în termen de 1-3 zile lucratoare (din china)de la primirea de plată. Noi trimitem DOAR itemto cumpărătorul este înregistrat adresa,Cumpărătorul trebuie să fie responsabil pentru lor postaladdress Vamale și taxe:Pentru tranzacțiile transfrontaliere,.noi nu suntem responsabili pentru tarifele andduties. Cu toate acestea, cumpărătorii ar putea fi responsabil pentru real, tarifele aplicabile și taxele solicitate de respectivecountry legi

Retur si Schimb: >> Someitems schimb este acceptată în termen de 7 zile după ce cumpărătorul primește theitem.(vă rugăm să consultați detaliu descrie)[În caz de DOA (Dead on Arrival), pleasereport în termen de 3 zile] >> Returneditem trebuie să fie noi, nepurtate și în starea inițială. >> Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la theitem preț ( excluzând costurile de transport la și de la )

Greutate Pachet 4.0kg (8.82lb.)Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)Tip De Unitate bucata

Etichete: Dezechilibrat de Echilibrat, xlr preamp, echilibrată a dezechilibrat, Ieftine dezechilibrat la echilibrat, De înaltă Calitate xlr preamp, China echilibrată a dezechilibrat Furnizori.