LED Oglinda retrovizoare Lumini Cu LED Galben de Semnalizare Lumini + Picior Alb Lampă de caz pentru Nissan NV200 2012~PE

645.91lei

Adauga in cos


SKU: #f70857

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

 • Putere: 2.3w
 • NV200-An: 2014,2015,2013
 • Producatorul Auto: caz pentru Nissan NV200 2012~PE
 • Nume De Brand: Iulie King
 • Pentru Autovehicule Marca/Model: Nissan
 • Nissan Model: NV200
 • Lumeni: -
 • Tensiune: 12V
 • Tip De Element: Dedicat LED oglinda retrovizoare lumini
 • Articol Greutate: 1.3kg
 • Numele Modelului: CH149

LED Dedicat oglinda retrovizoare lumini cu LED galben de semnalizare lumini + alb groud lampa de caz pentru Nissan NV200 2012~PE , realizate în Taiwan, transport gratuit! Pl confirma acest model este potrivit pentru masina ta înainte de a plasa o comandă, vă mulțumesc! Acest model este lumina LED-uri + acoperi!! Acest capac este singurul material (de culoare crem sau negru ) , când cumpărătorul de a primi colete, ai nevoie de spary-l vopsesc!

Detalii produs:

Modele aplicabile (an): caz pentru Nissan NV200 2012~PE

Produs Material: material ABS + lampă cu LED-uri margele

Culoare: galben lumina de semnalizare + alb lumina sol

Ambalajul produsului: LED lumina 1pair + 1 pereche de acoperire

Instalare:

T el original oglinda retrovizoare auto instalare de upgrade

(PS: cablu mai complicat, construcții de tehnicieni profesioniști, dar utilizarea de efect este foarte luminos, frumos și practice)

Nostru oglinda retrovizoare produse din TAIWAN (China), toate produsele sunt supuse strict 3C și E-MARCA de certificare, asigurarea calității, accesorii complete, produsele sunt vândute în întreaga lume depozit DELER (magazin 4S), cel mai modelsare vândut, orice nevoie, contactați-ne.

Proces Produs:

Acest produs este fabricat de înaltă calitate, ultra-înaltă luminozitate LED-uri, stabilitate puternic; Material original depozit, 100% rezistent la apa, masina privata de design, se potrivesc perfect cu masina original.

Caracteristici:

Original masina fara lumini oglindă retrovizoare acoperi înlocuitor direct pentru oglinda retrovizoare acoperă cu lumini LED.

Masina a deschide semnalul rândul său, poate spori frumusețea și mișcarea pentru a îmbunătăți siguranța în trafic.

Notă:

Oglinda retrovizoare lampă capac de culoare este de culoare simplu (fără culoare). După primirea de bunuri, cumparatori nevoie pentru a pulveriza vopsea (au nevoie de culoare).

Acest produs este importat din Taiwan. În condiții normale, vom avea inventar. Dacă stocul nostru temporar, aveți nevoie pentru a comanda din Taiwan, perioada de livrare cca 10 zile lucratoare .

Oglinda retrovizoare se acoperă cu lumini LED-uri, avem 100 varietate de produse dedicate , care acoperă modele de masă.

Dacă nu găsiți un produs potrivit pentru masina ta in magazinul nostru, vă pot da modelul de masina ta pentru noi, Și w e va vedea dacă w e au produse aplicabile.

Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)Dimensiunea Pachetului 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)Tip De Unitate Pereche

Etichete: lumina se arunca cu capul, lumina mitsubishi, lumina pălărie de cowboy, Ieftin lumina se arunca cu capul, Lumină de înaltă Calitate, mitsubishi, China aprinde pălărie de cowboy Furnizori.