Nou

Nou aparat de Fotografiat Digital Exterior Top Display LCD Geam Sticla Capac (Acrilic)+BANDA Pentru Canon EOS 60D Mic ecran Protector

20.99lei

Adauga in cos


SKU: #f69136

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • LCD Kit: No
  • Compatibil Marca: pentru canon
  • Numărul De Model: pentru Canon
  • Pachet: Da
  • Ecran Tactil: No
  • Aparat Foto Compatibil Stil: Dslr
  • Nume De Brand: DH

Nou aparat de Fotografiat Digital Exterior Top Display LCD Geam Sticla Capac (Acrilic)+BANDA Pentru Canon EOS 60D Mic ecran Protector

Întrebarea? Dacă doriți să vorbiți cu reprezentantul de service pentru clienți despre cum să instalați această parte sau întrebare generală despre acest articol, nu ezitați să ne contactați prin plecarea numele tău, numărul de telefon, și de întrebare la adresa de e-Mail . Departamentul nostru de asistență clienți vă va contacta în termen de 48 de ore. En-gros? Dacă sunteți un digital centru de reparații în căutarea pentru un puternic furnizor sau dacă aveți dorința de a achiziționa articole în cantități mari, ne puteti contacta direct.. puteți specifica cantitatea dorită de elemente și marca specifică și numărul de model. Apoi, departamentul nostru de asistență clienți vă va contacta în termen de 48 de ore. Despre Noi tehnicienii Nostri au mai mult de zece ani de experiență în digital aparat de fotografiat industria de reparații. Ne-am oferit clienților noștri cu un nivel ridicat de satisfacție pentru produsele noastre și satisfacție. Avem nevoie de serviciile noastre să fie rapid, astfel încât să ne asigurăm reparații noastre să ia nu mai mult de 48 de ore, iar produsele noastre pentru a fi expediate în termen de 24 de ore de cumpărare. Produsele noastre sunt de calitate asigurat! Acestea sunt livrate către clienții noștri în brand-stare nouă! Cel mai important, costul pentru produsele și serviciile noastre sunt stabilite la preturi rezonabile! Scopul nostru este de a oferi cele mai bune servicii pentru clienții noștri și pentru a atinge 100% satisfacție de toți clienții noștri. Tehnicienii nostri au acumulat peste 10 ani de experiență în reparații pentru aparate de fotografiat. Scopul nostru este de a oferi cele mai bune servicii pentru clienții noștri și pentru a atinge 100% satisfacție de toți clienții noștri." De Ce Ne Alegeti Pe Noi? - Mare experiență - Service Rapid - Asigurarea Calității - Costurile Rezonabile de Garantare oferim clienților noștri cu 3 luni de garanție pentru serviciile de reparații. Acestea sunt următoarele condiții pe care noi nu acoperă: daune Lichid Nisip daune daune Fizice (cum ar fi fixarea produsului)

Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)Tip De Unitate bucataDimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Etichete: capacul acoperă, banda banda, banda pentru ecran, Acoperi ieftine acoperă, De înaltă Calitate bandă bandă, China banda pentru ecran Furnizori.

Recenzii

Sxhpankorom
2018-02-01
1/5
This glass not for Canon 60D. Size of glass smaller that need by height. About 2 mm(