1Pack M6 M6x20mm DIY Titan Pas Șuruburi pentru Yamaha Frână Ti de Aur Multicolor Etrier Disc Hexagonal Ti Șuruburi Ti Fixare

40.33lei

Adauga in cos


SKU: #f226

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Materiale: Gr.5 Titan
  • diametrul filetului: 2 Piese, 6 Piese, 12 Piese, 24 Piese
  • conexiune: Etrier disc hexagonal
  • Dimensiuni: M6x20mm
  • Lungime: M6x20mm
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Alte: Dropshipping Disponibile
  • Servicii: De 15 Zile de returnare neconditionata pentru rambursare
  • culoare: Ti De Culoare, De Culoare De Aur, Multicolor
  • Numărul De Model: HMME TI

DESCRIERI

Introducere (1lbs=453gram, 1"=25,4 mm, M5*16=Diameter5mm*Length16mm):

Stare: nou, in pachet neutru

Material: 6AL4V Titan

Cap: așa Cum se arată

Dimensiune: M6*20mm

Culoare: Ti De Culoare, De Culoare De Aur, Multicolor

Alte: 2/6/12/24 buc per lot

Aplicații: Pentru Yamaha disc de frână

Afișare produs și Detalii:

Mai jos sunt M6x16/18 bolt

Titan elemente de fixare sunt cel mai bine cunoscut pentru a fi puternic, ușor și rezistent la coroziune. O proprietate care iese în evidență în comparație cu alte elemente de fixare din metal este că titan elemente de fixare au cea mai mare putere-greutate raport cu o densitate de 4.51 g /cm3. Ca un exemplu, titan este de 4 ori mai puternic decat 316 din oțel inoxidabil, la aproape jumătate din greutate. Acest lucru face de titan elemente de fixare ideal pentru aplicații care necesită atât luminozitate de greutate și rezistență excelente, cum ar fi petrol și gaze (down-hole), industria aerospațială, militare și sportive.

Titan elemente de fixare sunt, de asemenea, unic printre metale în industria chimică, industria de prelucrare de manipulare clor (umed) și compuși ai clorului în soluții apoase. Titan elemente de fixare sunt complet rezistente la soluții de cloruri, hypochlorites, clorați, perclorați și dioxid de clor. Ca urmare titan elemente de fixare sunt adesea utilizați în clor industriile conexe, cum ar fi celuloză și hârtie și clorosodice / înălbitor.

Titan elemente de fixare sunt, de asemenea, un material excelent pentru a preveni apa de mare la coroziune. Deoarece titan elemente de fixare pot rezista la coroziune de apă de mare până la temperaturi de 500°F (260°C), precum și de a supraviețui la adâncimi ocean peste un kilometru mai jos de suprafață, elemente de fixare din titan sunt utilizate în industria de petrol si gaze, desalinizare a apei marine și industrii.

Tip De Unitate PachetGreutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Etichete: pas șuruburi, ti șuruburi, titan șurub m6, Ieftine pas șuruburi, De înaltă Calitate ti șuruburi, China titan șurub m6 Furnizori.