Nou

Origamagic (Origami Magic) -Macara, Alb/Rosu - Trick,stage magic,mentalism,en-Gros,10buc/lot,street magic,magic macara

266.33lei 247.68lei

Adauga in cos


SKU: #f2100

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Locul de Origine: Shanghai, China (Continentală)
  • Material: Poliester
  • Mfg Număr De Serie: Jucărie
  • culoare: Alb, Negru, Rosu
  • Intervalul De Vârstă: Adulti

Element Descriere: Origamagic (Origami Magic) -Macara, Alb/Rosu are culoarea alb și roșu, pretul este pentru 1 buc, deci vă rugăm să informați culoare iti place, sau va trimite prin aleatoriu Acest truc este foarte ușor de a face, fără instrucțiuni.

Cel mai tare articol din Japonia

Instant, Automate si Vizual Origami pe MÂINILE TALE.

Efect:

Magician prezinta o cârpă și a dansa pe lui/ei de mână....

Vizual se pliază într-o macara de hârtie.

Nici o Tehnică, Nici o bătaie de cap, Fara Stres... DOAR lăsați-l Să fie!

Pentru cumpărător Lectură: Produse Wa rni ng: 1. Vă rugăm să cereți pentru explaination vide o pentru a articolelor comandate. 2. Produsul nu include Bateria pentru transport compa ny nu permite pentru a navei. 3. Truc Magic este mestery, gimmick-ai primit nu ai sonda. Puteți cere pentru video înainte de a vă obligă

Shipme nt:

1. Atunci când yo u a plasa o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. (Cele mai multe elemente sunt transport gratuit, nu este nevoie să plătească pentru taxa de transport maritim în acest fel). Vom trimite articole în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

2. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

3. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.

4. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Paym orl:

Acceptam orice plată pe care doriți, puteți să ne contactați în primul rând, atunci când doriți să utilizați alte plăți.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

1. Va vom returna dacă se întoarcă la elementele în termen de 3 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv, fără nici un prejudiciu sau pierdut. Și cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

2. Toate gimmick trimite vor fi inspectate de către noi înșine, unul câte unul, așa că, dacă orice problemă, vă rugăm să ne furnizați orice dovezi (foto sau video), după ce ne-am examina, va trimite un nou truc pentru tine. (cel mai mult timp, nu este gimmick problema, e cumpărătorul nu știu cum să-l joace)

Feedback-Ul Și Litigii:

1. Elementele pe care le-a primit cu orice probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând, va slove pentru tine, nu se deschide dispute.

2. Ta sinceră și directă feedback-ul și evaluări sunt foarte importante pentru noi! Aceasta arată cât de sincer și de ajutor suntem, și-l ajută să se stabilească noastre la rang de aici, de la Alibaba.

3. Am nevoie de plângeri și dispute foarte în serios, și vom lua fiecare acțiune în termen de motiv pentru a rezolva reclamația dumneavoastră înainte de a posta feedback-ul dumneavoastră.

Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)

Etichete: mult, multe 10buc, magie de scena, Ieftin mult, De înaltă Calitate mult 10buc, China magic etapă Furnizori.