Controler Logic programabil SR-12MRDC cu HMI,12-24VDC 8 puncte de intrare DC , 4 puncte de ieșire releu

322.98lei

Adauga in cos


SKU: #f2014

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Garanție: jumătate de an
  • Tip Comutator: Control De La Distanță
  • Numărul De Model: SR-12MRDC cu HMI,
  • certificare: CCC,CE,RoHS
  • Tip De Element: Switch-uri

Controler Logic programabil SR

Aplicație:

SR controller inteligent este un nou tip de controler programabil cu FBD (Function Block Diagram) de programare, care este mai simplu și mai ușor de învățat decât cele convenționale PLC (ladder diagram și instrucțiuni).

În conceptul de design de SR produse de serie, SR-WRT este folosit ca un panou de programare pentru programul SR serie gazde. Pe de altă parte, SR-HMI este folosit ca un puternic, simplu, Interfață Om-Mașină pentru a afișa starea de seria SR și SR-HMI sine este programabil. Dacă doriți să program SR de PC, acces gratuit la software-ul de programare "Super CAD" cu funcții puternice este furnizat.

SR poate fi folosit pentru a combina module de voce de SR-VPA, SR-VPD și control de la distanță module SR-RCA, SR-RCD; se poate efectua telefonic la controlul de la distanță, fără fir de control, voice determinat și de auto-apelare funcții. Fiind utilizate cu modulul de expansiune (SR-20ERA, SR-20ERD, SR-20ETD, SR-20EGD), intrare/ieșire de puncte poate fi extins pentru a satisface cerințele dumneavoastră. Cea mai mare parte o SR aparatul poate fi conectat cu cinci module de extensie la cele mai multe, (este mai bine să vă conectați cu 3 module de extensie) și există 122 de puncte de I/O (74 intrări și 48 ieșiri) la cele mai multe.

SR controller inteligent este utilizat pe scară largă în controlul automat domeniul industriei, agriculturii, și automate de control intern, care într-adevăr vine în fiecare parte din viata cotidiana a oamenilor.

Caietul de sarcini:

Alimentare DC12V-24V parametri de Intrare: Intrare Nr. 8(A0-A5,B4-B5) intrare Digitală 8(A0-A5,B4-B5) intrare Analogică 6(A0-A5) gama de Putere DC0-24V(digital)/DC0-10V(analogic) de Intrare signal0 DC0-5V de Intrare signal1 DC10-24V parametrii de Ieșire: Ieșire Nr. 4(QA0-QA3) de Ieșire tip Releu de ieșire tensiune de Ieșire DC0-24V curent de Ieșire sarcină Rezistivă 10A/sarcină Inductivă 2A temperatura Mediului: De funcționare temperatură -20~70 ° C Depozitare/transport -40~70 C Comutator de frecventa: Mecanism 10Hz Rezistor/sarcină ușoară 2Hz Sensibile de încărcare de 0,5 Hz Alți parametri: Ceas de memorie tampon la 25 C 80h RTC precizie de Max±5s/zi

Protecție IP20 Emisie pe linia EN55011(B) principalele gama de frecventa 47-63Hz Funcția bloc Nr. 128 Programul de capacitate de stocare 64K Izolare intensitate IEC1131

Satisfactia Clientului

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Plata

1. Plata integrală trebuie să fie plătite în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.

2. Vom face livrarea mărfurilor în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

3.Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "eșantion" normal în valoare de US$30.00 pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil.

Transport și predarea

1. DHL și TNT nostru este de preferat metoda de transport maritim. Între timp, EMS,Fedex,UPS-uri sunt disponibile.

2. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător.

3.Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR .

Rambursare (Doar Schimb)

1.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de produsele primite. trebuie să ne contactați în termen de 5 zile de la primirea comenzii. Și tu ar trebui să plătească toate taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

2.Dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorecte mărfuri transportate, vă rugăm să ne contactați whining 5 zile de la primirea mărfurilor.

Note

1. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar.

2. Timpul de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

3.Setările monitorului poate varia între diferite CRT si LCD, ecrane și pot denatura culorile reale și dimensiunea.

Feedback-ul

1.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut.

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc!

Tip

Note

SR-VPA

AC110-220V tip de telefon modul de voce

SR-VPD

DC12-24V DC tip telefon modul de voce

SR-AUD

Înregistrarea sârmă între SR-VPA și SR-VPD

SR-RCA

AC110-220V tip Modul Primit de la Distanță

SR-RCD

DC12-24V tip Modul Primit de la Distanță

SR-TC

DC3V Telecomandă (cu 2 baterii AA)

SR-EANT

Prelungit Antena Conexiune între SR-RCA și SR-RCD

SR-HMI

Monitor Panoul de Operare, 64 de pagini de Hmi, cu parametru de auto-modificat și adăugat

SR-LED

Panoul de afișaj, afișarea stării de putere, de funcționare și starea de funcționare a PROCESORULUI

SR-EHC

SR-HMI Conectat set

SR-CP

SR Cablu de Comunicare .(profil de tip plug)

SR-DCP

SR Cablu de Comunicare .(frontispiciu de tip plug)

SR-DUSB

SR cablu de Comunicare între SR și port USB

SR-ACB

SR AC ConnectionBridge

SR-CBD

SR DC ConnectionBridge

SR-ECBA

SR AC Prelungit ConnectionBridge

SR-ECBD

SR DC Prelungit ConnectionBridge

SR-LC L

Decor Capacul ConnectionBridge(STÂNGA)

SR-LC

Tip De Unitate bucataGreutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)

Etichete: controler de control, controler programabil, controler logic programabil, Ieftine de comandă, De înaltă Calitate controler programabil, China controler logic programabil Furnizori.