Ws-210 Automată a ușilor de siguranță senzor fascicul

104.97lei

Adauga in cos


SKU: #f1960

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Parola Tastatură: No
  • Interfata De Comunicare: Cu fir
  • Număr De Ieșire: 1
  • Kit-Ul De Configurare: Senzor De Usa
  • Interfață Video: No
  • Display: No
  • putere: AC/DC12-24V
  • Număr De Zone: 2
  • Nume De Brand: HUOBEI
  • Numărul De Model: WS-210

Siguranța Grinzi(Microcell grinzi)(Model:WS-210) WS-210 este o miniatură foto siguranță electrică prin-senzor fascicul proiectat pentru usi automate de control și este, de asemenea, în mod similar, potrivit pentru alte aplicații, cum ar fi usi de garaj ,poarta de operatori, etc. ca o siguranță sau de control primar dispozitiv în cazul în care un domeniu îngust de detectare este necesar. NAPOLITANA SPECIAL CONCEPUT MCU PENTRU SIGURANȚA SENZOR FASCICUL Fiecare set este format dintr-un controler,echipate cu una sau două perechi de emițător/detector de senzor. Specificații tehnice Tensiune de Intrare 12~24V AC/DC Tehnologie Active prin fasciculul infraroșu,Microprocesor Contacte de Releu NC/NO Funcția de Indicator Led (Fascicul rupe & Status) Max Detectarea Distanta de 5m / 10m Țineți apăsat timp de 300 ms Microcell Una :Bariera compus din cilindrice capete care poate fi scos ,cu 5 m de cablu și o cutie de control echipat cu un releu; Microcell Două :Bariera compus din cilindrice capete care poate fi scos ,cu 5 m de cablu și o cutie de control echipat cu un releu; Microcell Trei :Bariera compus din cilindrice capete care poate fi scos ,cu 5 m de cablu și o cutie de control care pot fi monitorizate,cu nici un releu,cu un outut tranzistor; Microcell Scurt :Special concepute pentru Picior Comutator Senzor cu o sensibilitate ridicată la o distanță scurtă. Bariera compus din cilindrice capete care poate fi scos ,cu 5 m de cablu și o cutie de control echipat cu un releu; Caracteristici Principale 1.Miniatura senzor de cap & controler compact și flexibilitate de Instalare pentru aplicatii nelimitate.

2.Single sau duble Microelemente disponibile 3.Senzor de cap pot fi separate de fire ecranate la prize pentru o instalare ușoară.

4.Disponibil cu sau scurt, cabluri lungi

5.Microprocessed infraroșu activă 6.Consum redus de energie. 7.12 V-24V AC/DC Univeral putere de intrare.

Tip De Unitate bucataGreutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Etichete: senzor, senzor fascicul, senzorul de usa automata, Ieftin senzor, De înaltă Calitate senzor fascicul, China senzor de usa automata Furnizori.