Nou

Fibra optica de identificare transport gratuit

649.99lei

Adauga in cos


SKU: #f1666

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

 • Ușor de recunoscut tipul de semnal: CW, 2kHz, 1kHz, 270Hz±5%
 • Sensibilitatea @1310nm Undă Continuă: +11dB să-20 dBm
 • Nume De Brand: VOLKSTEC
 • Clemă tip: H0.9/0.25 pentru fibre goale; H2.5 pentru cămașă fibre
 • Dimensiuni: 202L*62W*36Hmm
 • Recunoscut interval de lungimi de undă: 900 la 1650nm
 • detector: InGaAs 2 buc
 • Sensibilitatea @1310nm Semnal Modulat: +11dBto -10 dBm
 • Greutate: 270g
 • Sensibilitatea @1550nm Undă Continuă: +11dB să-30 dBm
 • Sensibilitatea @1550nm Semnal Modulat: +11dBto -18dBm
 • Numărul De Model: JW3305B

live fibre de identificare

La JW3305B Fibra Optica Identificator este un low-cost, instrument portabil conceput pentru a detecta semnale optice, fără a perturba traficul.Bazat pe non-distructive macrobending tehnologie,JW3305B nu perturba traficul,daune sau suprasolicita fibre,care să permită eficiente ,precise și fiabile de achiziție de date .Timpul de întreținere,instalații, redirecționarea sau restaurări ,este de multe ori necesar pentru a izola o anumită fibre,Prin simpla prindere JW3305B pe o fibră,OVI va indica dacă există un semnal ,un semnal modulat,sau de trafic și arată direcția de semnal.

Caracteristici "Un buton pătrat", convenabil și ușor de a utiliza Diferite adaptor pentru diferite fibre goale și unghii fibre Detecta o varietate de optică tonuri,270Hz,1kHz și 2kHz Alimentat de 2 unități de 1,5 V AA baterii alcaline RB0.25mm,RB0.9mm,RB3.0mm pistoane disponibile

Descrierea Produsului Detaliate

Transport

Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și poate varia în special în timpul sezonului de vacanta. Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primi mărfurile ore suplimentare, vom ajunge înapoi soluția la tine în termen de 24 de ore

Feedback-ul

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați, suntem bucuroși să răspundem la toate întrebările dumneavoastră și de a oferi răspunsul în termen de 24 de ore.

Garantie si politica de Retur:

1). 12 Luni Garantie de Producator (cu Excepția contrived damagement sau misusage). Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

2). Clienții sunt responsabili pentru returnare la noi cu un ambalaj adecvat pentru a repara, și apoi ne-ar fi responsabil pentru retrimiterea de transport pentru cumpărători. Vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a dori să se întoarcă. Noi vă va oferi adresa completă.

3). Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema. Este plăcerea noastră să-l corecteze.

Profilul De Companie:

Volks este o întreprindere de înaltă tehnologie, care este specializata in proiectarea ,fabricarea si vanzarea de nivelul de semnal TV metru și digitală prin satelit finder pentru piața internă și în străinătate.Compania noastra are o bună cooperare cu multe CATV cu multe CATV operatorii de rețea din întreaga lume,inclusiv Southease Asia, Orientul Mijlociu,Europa, Australia și America, etc, precum și furnizarea de servicii și soluții profesionale.

Tip De Unitate bucataDimensiunea Pachetului 26cm x 23cm x 8cm (10.24in x 9.06in x 3.15in)Greutate Pachet 1.35kg (2.98lb.)

Etichete: fibra optica de identificare, fibra de identificare, fibra optica de identificare, Ieftine fibră optică, identificare, De înaltă Calitate, fibra de identificare, China fibra optica de identificare a Furnizorilor.