AC/DC 24V Tensiune de Intrare Electric de Acționare Liniară 300kgs Motor Motor Sistem Automat de Poarta batanta Deschidere + 2 de control de la distanță

629.32lei

Adauga in cos


SKU: #f161

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

 • Rod Max de Călătorie: 300mm
 • Direcția: Mâner Dreapta
 • Nume De Brand: KINGJOIN&GALO
 • Continua timp de funcționare: 5min
 • Temperatura Mediului: -20°C~+50°C
 • Viteza De Rotație: 250RPM
 • Tensiune De Intrare:
 • Tija de Viteza de Rulare: 1.6 cm/s
 • Călătorie Max Single-frunze de Greutate: 300kg
 • Modul De Securitate: Fail Secure cu Semnal
 • Numărul De Model: PKM101
 • Max Single-frunze de Lungime: 2,5 m*2
 • Protecția Calss: IP55

AC/DC 24V Tensiune de Intrare Electric de Acționare Liniară 300kgs Motor Motor Sistem Automat de Poarta batanta Deschidere + 2 de control de la distanță

DC24V tensiunea de Lucru , AC220V sau AC110V, vă rugăm să faceți clic pe link-ul de AC220V: AC110V: Dual Poarta batanta Operator este conceput pentru rezidential/comercial cererile.Stai cald și uscat în vehiculul dumneavoastră.Această Dublă Leagăn Deschidere va ocupa dual porti batante de pana la 5meter(2.5 metru pe frunze) în lungime și o greutate de până la 300KGS.(150KGS pe frunze) Poarta batanta Deschidere PKM-101 are un puternic 24VDC motors,care oferă excepționale cuplu de pornire și caracteristici soft start/stop.Aceasta promovează o mai poarta si operatorul de viață,precum și performanță de încredere.Toate macaralele poarta furnizate sunt pre-testate și de bună calitate de lungă durată și au o perioada de 12 Luni înapoi la bază o garanție completă a sistemului. Această dublă brațele poarta batanta deschidere este un sistem solid,tuf,de lungă durată,motorul poate gestiona usor de gates.PKM-101 poarta batanta operatorii este un elegant design telescopic linear de tip șurub de acționare, care este fabricat din oțel inoxidabil, cu o distributie aliaj carcasa motorului.Cele două motoare fac sunt construite din metal (nu plastic, fibră sau nailon). PKM-101 poarta batanta deschidere este prevăzută cu o situație de urgență comandă manuală pe fiecare dispozitiv de acționare pentru a permite utilizatorului să deschidă porțile manual în caz de urgență, cum ar fi o pană de curent situație. Poarta batanta Operatorii de Bază Kit-ul Include: 2 x DC poarta motor, care sunt pre-cablate cu motor cabluri de 2 x Suprascrie chei 2 x control de la Distanță 1 x panou de Control 2 x Post de suport de montaj 2 x Poarta de montare a suportului 1 x Cauciuc Poarta Stop 1 x manual de utilizare Caracteristici Electronice Poarta batanta Deschidere Kit: 1.Ușor de instalat și de utilizat,și ușor de a se conecta prin cablu. 2.Deschide și închide poarta de control de la distanță și tastatura. 3.Timp promotation funcție.când deschise poarta,viteza este lent,apoi un pic mai repede,și atunci când închideți ușa,viteza este lent, din nou. 4.În caz de pană de curent,eliberați ambreiajul cu ușurință,și poate funcționa poarta manual. 5.De lucru de viață de aproximativ 5 ani. 7.Nu mai funcționeze atunci când poarta se întâlnește cu obstacol. 8.Rod max de călătorie este de 300mm. 9.Motor Poweer : 24VDC 40W 10.Viteza de alergare :1.6 cm/s Avantaje de Poarta batanta Operatori Operator : 1.Operatorul poate conecta lumină intermitentă,și fotocelulă și baterie,sistemul solar,și tastatura și așa mai departe. 2.Controlul unic sau dluble-frunze de motor este opțională. 3.Se poate regla deschide și închide ușa de timp. 4.24 VDC back-up baterie poate fi de intrare.(acest lucru este utilizarea de mare controler standard controler este de dimensiuni mici.) 5.De mare viteză opera poate fi de ajustare. 6.Set suplimentar de control de la distanță este ușor,până la 30buc control de la distanță.

Greutate Pachet 15.0kg (33.07lb.)Tip De Unitate SetDimensiunea Pachetului 85cm x 43cm x 22cm (33.46in x 16.93in x 8.66in)

Etichete: poarta batanta, poarta batanta controller, poarta de deschidere controller, Ieftin porți batante, De înaltă Calitate de operator porți batante, China poarta deschizator de operator Furnizorii.