1 Perie Principală+6 HEPA Filtru de praf +6 Burete +6 Perie Laterală pentru ILIFE A4 Robot Aspirator Piese chuwi ilife a4 T4 X432 X430 X 431

120.63lei 88.05lei

Adauga in cos


SKU: #f1500

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

 • Tip 7: filtru de praf pentru ilife
 • Tip 6: pentru ilife vid curat părți
 • Tip 4: filtru hepa pentru ilife
 • tip 3: Principalele role perie pentru ilife
 • tip 1: pentru ilife a4
 • Nume De Brand: FGHGF
 • Numărul De Model: Pentru ilife a4 T4 X432 X430 X 431
 • tip 2: pentru ilife T4 X432 X430 X 431
 • Tip 8: robot aspirator piese
 • Tip 5: perie laterală pentru ilife
 • Pachet: 1* Perie Principală+6* HEPA Filtru de praf +6* Burete +6* Perie Laterală
 • Vid Tip Piesă De: Perii
 • Tip: Aspirator Piese

1 Perie Principală+6 HEPA Filtru de praf +6 Burete +6 Perie Laterală pentru ILIFE A4 Robot Aspirator Piese chuwi ilife a4 T4 X432 X430 X 431 Nou brand ,dar, de asigurare a calității ! Compatibil cu modelul: Pentru ilife A4 Pentru ilife T4 Pentru ilife X432 Pentru ilife X430 Pentru ilife X 431 Pachet Inclusiv: 6x Perie Laterală 6x filtru Hepa 6x spong filtru 1x Perie Principală

Garanție Și Politica De Returnare

Va garantam satisfactia de cinstit și rezonabil cumpărător. Dacă elementul este deteriorat la sosire, vă rugăm să fie de cooperare pentru a face fotografii sau clipuri video pe problemă și trimite la noi pentru verificare. Pentru confirmată produsului defect cu privire la aprobarea dumneavoastră, vă putem trimite piesele de schimb gratuit, dar pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz, Cumpărătorul trebuie să împărtășească o anumită cantitate.

Feedback-ul

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile), cu un "PERFECT 5 STELE".

Coletul va fi livrat în termen de 35 de zile, în cele mai multe țări . Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare. Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ.

Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Contactati-Ne

Vă rugăm să așteptați 24 de ore pentru ca ne-a răspuns, Dacă nu primi nici un răspuns de la noi, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email asigurarea cutia poștală nu este completă.

Din cauza unor ISP setări filtru de SPAM,este posibil să nu fi capabil de a primi răspunsurile noastre; dacă aveți probleme de a primi e-mailurile noastre,poate fi necesar să utilizați un alt cont de e-mail pentru a ne contacta.

Apreciem dvs. de comunicare și vom încerca tot posibilul pentru a rezolva orice probleme pot exista.

Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la "Favorite" lista.

Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)Tip De Unitate mulțime (19 piese/lot)Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)

Etichete: Aspirator Piese, Ieftin aspirator piese, 1 Perie Principală+6 HEPA Filtru de praf +6 Burete +6 Perie Laterală pentru ILIFE A4 Robot Aspirator Piese chuwi ilife a4 T4 X432 X430 X 431.