Canbus fata senzor de parcare kit pentru honda cu 4 bara fata senzorului, OBD plug and play, Nici un fir taiat, Rapid Alert, Auto Mute

399.68lei

Adauga in cos


SKU: #f1445

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Limba OSD: Engleză
  • Numele Modelului: senzor de față-16
  • Tip De Material: plastic și hardware
  • Nume De Brand: NVOTN
  • Tip: Vizibil

made in china vânzare fierbinte auto senzor de față cu buzzer masina senzor pentru honda

Care este diferența între Napa OBD Fața Senzorului și alte senzorii din față?

Există 6 principalele diferențe:

1) NAPA fața senzorului este canbus controlat. Este de lucru atunci când viteza este de 0-20kmh și închide automat atunci când viteza este peste 20kmh. Dar alte senzorii din față sunt de frână condus-tip. Vor începe să funcționeze de fiecare dată când panoul de frână este apăsată.

2) NAPA fața senzorului este OBD plug-and-play stil, nu este nevoie să taie cablurile. Dar alte senzorii din față, trebuie să taie cabluri 3 pentru a instala.

3) NAPA senzor de față are un mercedes-tip afișaj în fața parbrizului, simplu și frumos.

4) Toți senzorii vin cu un plus de apă-dovada conector între senzor și cablul său. Acest lucru face mult mai ușor procesul de schimbare deteriorat senzori.

5) NAPA senzor de față prezintă mai multă inteligență. Sunetul este moale și blând. Se va întrerupe sunetul de alertă pentru a reduce zgomotul atunci când distanța nu se schimbă peste 3 secunde.

6)Napa senzor de față oferă atât de sex masculin și de sex feminin conectori OBD. Conector de sex masculin este de a conecta cu auto originale OBD, conector de sex feminin funcționează ca originalul OBD.

Ambalare Si Livrare

Detaliu de ambalare: Cutie Detaliu de Livrare: 2-3 zile

Serviciile Noastre

1. Alimentarea se amestecă container servicii : putem colecta toate diferite bunuri de la client si altor furnizori, ceea ce face un amestec container SAU un amestec de colete pentru a aranja transportul.

2. Bine ati venit distribuitor de negociere.

3. Bine instruit și cu experiență de vânzări pentru a răspunde la toate întrebările dumneavoastră în limba engleză

4. Bine ati venit distribuitor de negociere.

5. Protecția zonei de vânzări, brand de ambalare și toate informațiile dvs. private

B ackground

Napa a început ca o afacere de export în 2006, produse tradiționale, care acoperă o gamă largă de securitate auto produs și de divertisment în mașină de sistem, cum ar fi senzor de parcare, alarma auto, inchidere centralizata, geamuri electrice, camera retrovizoare auto, dvd, gps, etc. Napa investește în cercetarea, dezvoltarea și producția de anumite enumerate mai sus produse. Napa, de asemenea, lucrează în strânsă colaborare cu alte fabricile partenere, pentru a asigura calitatea și prețul de competență. O mulțime de clienți lucrează cu noi de 5 ani sau mai mult.

Poziționare

Napa Industrii se poziționa ca un furnizor profesionist de auto electronica auto și re-montaj produse pentru piața globală. După ani de eforturi, Napa este în creștere pentru a fi un pionier în anumite mașină de modernizare și retehnologizare produse, cum ar fi automat de pliere a oglinzilor, cheie inteligentă push-butonul start sistemul around view sistem de monitorizare, integratoare lampa de ceață cu lumini de zi lumină și canbus fata senzori, etc.

Misiunea Noastră

NAPA are de un grup de tineri, onest, responsabil și membri ai personalului cu experiență. Misiunea de NAPA este să oferim clienților noștri cele mai inovative și produse cu valoare adăugată, pentru a face upgrade de medie și înaltă clasă de mașini de lux cu echipamente, și pentru a satisface cererea tot mai mare de personalizare de la proprietarii de automobile.

De Ce Să Alegeți Napa

O: Napa este întotdeauna de încredere, mereu de lucru cu clienții pe termen lung;

B: Oferim produse Unice și Inovatoare vă puteți aștepta la.

C: O soluție one-stop furnizor: noi nu oferim doar produse, oferim, de asemenea, un pachet complet de afaceri internaționale soluție pentru anumiți clienți: R&D, de prelevare de probe de cumpărare, controlul calității, logistică, documentare și mai mult.

Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)Dimensiunea Pachetului 22cm x 20cm x 10cm (8.66in x 7.87in x 3.94in)Tip De Unitate bucata

Etichete: senzor de parcare kit, fata senzor de parcare, senzor de parcare, Ieftin senzor de parcare kit, Fata de înaltă Calitate senzor de parcare, China senzor de parcare Furnizori.