Acasă Mobilier bijuterii plase stil Mediteranean coarda plase de fundal de perete decor de perete O varietate de specificații

68.55lei 51.43lei

Adauga in cos


SKU: #f12016

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Tema: Mascota
  • Stil: Marea mediterană
  • Nume De Brand: GUWX
  • Material: Textile & Tesatura
  • culoare: Alb-Crem, Albastru
  • Dimensiune: L, M, S

S:1m*2m: M:1.5m*2m: L:2m*4m: Material: coarda Stil: Mediterana de Utilizare: perete ornament Net + scoici [numele copilului] podoabă plasă de pescuit [copil size] 1M (mare) X2M (lung), 1.5MX2M și 2MX4M trompeta 1MX2M susține de fapt dimensiunea de aproximativ 1.1X1.3M mediu 1.5X2M susține de fapt de aproximativ 1.3X1.6M mare 2X4M susține de fapt aproximativ 2,3*3.3 M Artificiale produse tricotate permite o cantitate mică de eroare [copilul material] grosier bumbac coarda [copil frânghie groasă] 0,2 CM este potrivit pentru agățat pe perete, agățat fotografii, făcându-foto personalizate de perete, împărțirea space partiție, agățat pe partea de sus a camerei, a face special tavan, vânzarea de bunuri de către entități, crearea atmosferei marine, face mici bariere, recuzită fotografie și așa mai departe. [mesaj] negustor foarte all-meci decorative plase, tema și stilul de produse marine trebuie să fie echipate, colocare magazin de geamandura, timonierului, steaua de mare, ancora, pandantiv mic...... Alți părinți pot face propriile lor de BRICOLAJ un perete de fundal care le place, ceea ce face frumos decor Mediteranean spațiu este atât de simplu!!!!! Draga mea, ce vom lua pentru plase de pescuit? Oh, dacă am nevoie pentru a se potrivi alte ornamente (colaci de salvare, ancora, cuie, steaua de mare și așa mai departe), am nevoie pentru a cumpara alta. Oh, ele pot fi vândute împreună în magazin. Promisiune solemnă: nu există nici o problemă pachet schimb!! PS: pentru a arăta mai bine briza mării a fost modificat naturale amprenta în marea Mediterană Bihaiqingtian, Acasa, accesorii de Mobilier au de-a face cu pensula vopsea veche. Cele mai multe dintre produsele sunt făcute de mână, nu la fel de bine și perfect ca un mecanic de mucegai, dar este genul de personaj care face copilul să se uite foarte unic. Dacă sunteți un perfectionist, vă rog să vă gândiți cu atenție.

Tip De Unitate bucataDimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)

Etichete: varietate, Ieftine varietate, Acasă Mobilier bijuterii plase stil Mediteranean coarda plase de fundal de perete decor de perete O varietate de specificații.