Multifunctional Drivere/Mecanic Mănuși de piele de Vacă din Piele Mănuși de Lucru 25cm (10") Lungime CE Certificat de Sudare TIG Mănuși

60.28lei 39.16lei

Adauga in cos


SKU: #f11901

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Cusaturi: Cusute cu puternic și rezistent la căldură Dupont Kevlar fir
  • Nume De Brand: TywelMaster
  • Lungime: 25cm (10")
  • Manșetă: 6 cm (2.4") manșetă
  • MARCAJUL de Conformitate: EN388
  • Dimensiune: L, XL
  • Material: Foc și inhibitoare de Flacără, Split piele de Vacă din Piele

Multifunctional Drivere/Mecanic Mănuși de piele de Vacă din Piele Mănuși de Lucru 25cm (10") Lungime CE Certificat de Sudare TIG Mănuși de MATERIALE PREMIUM. Durabilitate cu Foc și inhibitoare de Flacără, Split piele de Vacă din Piele. Cusute cu puternic și rezistent la căldură Dupont Kevlar fir, împotriva scânteilor și abraziune. CE EN388 Conformitate. Spre deosebire de alte rigid mănuși de sudură, aceste mănuși sunt mai moi. DESIGN FLEXIBIL. Shirred elastic încheietura mâinii pentru ajustaj. Necăptușit design menține flexibilitatea degete. Aripa degetul mare pentru un plus de sensibilitate. Aceasta înseamnă deține obiecte și de a opera cu ușurință. REZISTENTE LA CĂLDURĂ. Căptușeală de bumbac manseta pentru izolare termică, absorbi sudoare și un plus de confort. 25cm (10") Lungime totală. 6 cm (2.4") manșetă pentru un plus de protecție pentru mâini. MAI DURABIL. Blocat cusute pentru un plus de putere. Cusute cu puternică, Foc și Căldură fir rezistent. Durabilitate x2. MULTI - FUNCȚIE. Ele nu sunt doar pentru sudare, dar, de asemenea, util pentru multe alte lucrări și sarcini pentru acasă. Ideea de Drivere Mănuși, Mecanic Mănuși, Mănuși de Sudură, Mănuși de Lucru, Mănuși de protecție, Mănuși de Grădinărit, Camping Mănuși.

Pachet:

1pair.(vă rugăm să alegeți dimensiunea, default & universal marimea este L.)

Ofertă Suplimentară:

Suntem furnizarea de o gamă completă de Sudare/Tăiere produse,

Dimensiunea Pachetului 25cm x 12cm x 5cm (9.84in x 4.72in x 1.97in)Tip De Unitate PerecheGreutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)

Etichete: mănuși mănuși, mănuși de lucru, manusi mecanic, Ieftine mănuși mănuși, De înaltă Calitate, mănuși de lucru, China mănuși mecanic Furnizori.