Nou

4buc Restaurant Pager Wireless Coaster Pager Sistem de Receptor pentru fast-food echipamente

177.23lei

Adauga in cos


SKU: #f11894

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Baterie: baterie reîncărcabilă pentru pagere
  • Nume De Brand: Ycall
  • Pager Dimensiune: 51*104*10mm
  • culoare: vin rosu
  • Numărul De Model: KQ-CQ1
  • Garanție: un an
  • Cerere: cafenea, restaurant, food court, etc
  • Frecvența: 433.92 MHZ
  • Gama: 200 M în spațiu deschis
  • Numele produsului: Wireless Coaster Pager Sistem De Receptor

4buc Restaurant Pager Wireless Coaster Pager Sistem de Receptor pentru fast-food echipamente

Pachet: include 4 pagere

Descriere:

Coada wireless sistem de apelare set constă dintr-o 999-canal butonul de apelare tastatură și 16pcs fără fir, pagere. Adoptă o tehnologie wireless RF cu milioane de învățare diferite coduri, poate cu ușurință pereche până la 999 de canale de pagere. În timp ce clientul plaseaza o comanda, el(ea) va fi trimis un receptor cu un număr, atunci când ordinul este gata, apăsați pe tastatură pentru a apela numărul, clientul va primi prin buzzer/vibrații/indicații LED-uri. Coada sistem îmbunătățește eficiența de lucru și evită client de așteptare într-o coadă lungă. De aceea este utilizat pe scară largă în restaurant fast-food, food-court, policlinica, biserica, magazin auto sau alte coadă ocazii.

Cum funcționează

1) Clienți care vin la restaurant și face lui sau ei de oder.

2) chelnerul oferă fiecărui oaspete o buc de pager care se potrivește cu ID-ul de invitat.

3) atunci Când ordinul este gata, chelnerul de la tejghea va apăsa pe transmițător pentru a alerta pager care ține de oaspeți.

4) Oaspete primi semnal wireless de pager vibratoare sau cu LED-uri intermitente sau DIDI cu numărul lor, și du-te la tejghea să ia comanda.

Specificarea coaster sistem pager:

Receptor:

1.Tensiune de alimentare:DC3.7V (baterie reîncărcabilă litiu);

2.Frecventa de operare:315/433MHz;

3.Standby curent: 10±5mA;

4.Operare curent:75mA±10mA;

5.Dimensiune:51*104*10mm

Introducerea Componentelor sistemului 10 x Receptor (fiecare pager poate încărcător individual)

Aplicație *Restaurant *cafenea *Food Court *de Golf și Cluburi de Țară *Clinica *Fast food court *Sănătate și cluburi de Fitness:

Profite de sistemul nostru 1) produs Revolutionar pentru a crește eficiența personalului, reduce costurile forței de muncă. 2) Simplu, dar elegant, valoare pentru bani. 3) Clientul nu trebuie să țipi sau să val mâinile de apel chelneri, îmbunătățirea client apreciere de serviciu. 4) Oferă o atmosferă confortabilă. Serviciile Noastre 1. Răspunde întrebării dvs. în 24 de ore de lucru. 2. Personalul cu experiență răspunde la toate întrebările dumneavoastră profesionale și fluent în limba engleză. 3. Design personalizat este disponibil. OEM este binevenită. 4. Soluție exclusivă și unică pot fi furnizate clienților noștri de nostru bine instruit și profesionist ingineri și personalul. 5. Discount Special de protecție și de zona de vânzare prevăzută la distribuitor. 6. Face cele mai bune produse si design de obiecte personalizate pentru clienții noștri.

Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)Dimensiunea Pachetului 18cm x 24cm x 8cm (7.09in x 9.45in x 3.15in)Tip De Unitate Pachet

Etichete: coaster pager, sistem pager, wireless pager, Ieftine coaster pager, De înaltă Calitate, sistem pager, China wireless pager Furnizori.