Nou

AGIE Centura 331.394 EDM Centura Agie părți 20x5850mm Sârmă EDM Mașină Piese de Schimb

242.23lei

Adauga in cos


SKU: #f11690

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Starea: Noi
  • Numărul De Model: A331.394
  • Cerere: sârmă edm
  • CNC sau Nu: CNC
  • dimensiune: 20x5850mm
  • Nici Original.: 331.394

AGIE Centura

Original P/Nr.: 331.394

Dimensiune: 20x5850mm

Aplicație: AC100, AC100D

Sârmă de tăiat Mașini au un set impresionant de caracteristici care fac funcționare și mai ales menținerea unei mașini de sârmă ușor decât orice alt. Ca un lider în tehnologia EDM, ne-am dezvoltat o gama completa de consumabile în mod expres concepute pentru a menține echipamentul funcționează la eficiență optimă.

Pentru a obține cele mai bune pentru EDM echipamente, aveți nevoie pentru a alege cele mai potrivite, cele mai consistente, de înaltă calitate, consumabile pentru aplicația dumneavoastră și aparatul.

Am stabilit o bună reputație în domeniul EDM piese si consumabile. Clientii apreciaza aceste produse pentru lor stabil și de înaltă precizie de prelucrare. Suntem EDM consumabile de specialitate pe care te poti baza.

Contactați-ne Astăzi!

Pentru a obține cel mai bun preț și cele mai bune servicii,vă rugăm să amabilitate

comunica cu noi înainte de a cumpăra produse.

Transport: - vă Rog atenție că DHL este oprirea ca pe Fotografulmeu.ro depozit de preaviz. Va vom informa când se reia. - Dacă alegeți e-EMS, EMS, Fedex, UPS, TNT, vă rugăm să găsi link-uri pentru un plus costul de transport maritim în magazinul nostru și să plătească. Să ne anunțați dacă orice întrebare. Multumesc. http://Fotografulmeu.ro/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http://Fotografulmeu.ro/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1KG/518352_2035408567.html - Dacă alegeți CTR-TEREN de PRELUARE, vă rugăm să rețineți că aveți nevoie pentru a ridica bunurile dumneavoastră în agentul maritim biroul de orașul tău. Vă rugăm să verificați cu noi pentru a vedea dacă există un birou în orașul tău sau în cazul în care este cel mai apropiat birou de tine. - Noi nu garantam termenul de livrare pentru toate transporturile internaționale din cauza diferențelor de timp de Vămuire în țări individuale, care pot afecta cât de repede mărfurile sunt inspectate. Costul de transport nu include orice taxe de import și impozite și taxe suplimentare pentru zonele izolate și altele. - Te rog să fii amabil remarcat faptul că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale, taxele de brokeraj, de taxe și de impozite și taxe suplimentare de import în țara dumneavoastră dacă orice. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate atunci când livrarea. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. - Vă rugăm să rețineți că pentru expediere a rusă de CTR-TEREN de PRELUARE, prețul de transport maritim a fost actualizat cu taxe de Vamă.

Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)Tip De Unitate bucataDimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Etichete: mașină de electroeroziune, Mașină de ELECTROEROZIUNE cu fir, sârmă edm, Ieftină mașină de electroeroziune, De înaltă Calitate wire edm mașină, China sârmă edm Furnizori.