Film continuu de Etanșare Mașină Pungă de Plastic Pachet Masina de Bandă Etanșare Orizontale de Încălzire de Etanșare Mașină de Ambalare FR-770

712.89lei

Adauga in cos


SKU: #f11689

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Cerere: Electrice, Set de scule, film mașină de etanșare
  • Numărul de Bucăți: 1
  • Numărul De Model: FR-770
  • Pachet: Cutie
  • culoare: 220V, 110V
  • Nume De Brand: YunlinLi
  • Tip: film mașină de etanșare
  • DIY Consumabile: Electrice

Film continuu de Etanșare Mașină Pungă de Plastic Pachet Masina de Bandă Etanșare Orizontale de Încălzire de Etanșare Mașină FR-770

Producția descriere: Putere: 220V 50HZ

Metoda de imprimare: Timbre

Pulse Putere: 850W

Viteza de etanșare: 0-12m / min

Etanșare lățime: 6-15mm

De etanșare grosimea de 0,02-0.80 mm

Etanșare Lungime: 0-infinit

Gama de temperatura: 0-300 grade

Transport de încărcare: Există 4 tipuri fo runda, te rog, spune-ne ce tip ai nevoie atunci când ai plasa comenzi. Multumesc!!! Cam aceasta masina: 1: fie cu cupru module de încălzire și de răcire module: cupru bloc de încălzire permite o mai rapidă și mai uniformă, încălzire, se va îmbunătăți nu numai de etanșare mașină eficiența de lucru, dar, de asemenea, îmbunătăți calitatea de etanșare.

2: dacă pur motor și cutie de viteze cu motor integrat: Acest motor este în prezent pe piață o proprietate, motor, motor si cutie de viteze structură integrată, pentru a rezolva obișnuit mijloc motoare și unelte, cuplaje problemele de uzură, reducând astfel mici cu motor și cutie de viteze de încărcare, astfel că mașina a mai durabil și de înaltă stabilitate sunet mașină mică utilizează, de asemenea, o pură aluminiu cutie de viteze!

3: Este conveyor transportor cu lanț: aparatul folosește un transportor cu lanț, și care este comun mașină transportoare care este comun curea din material plastic, operațiune de mare viteză, cureaua se poate rupe cu ușurință, astfel încât să ai producție neplăceri și creșterea costurilor de întreținere avem acest 770-tip de etanșare mașină, folosind un lanț de metal pe banda rulanta, mașină de funcționare este stabil și rezistent la uzură!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notă: Dacă alegeți "vânzător de metoda de transport" , vom aranja transportul maritim și de livrare la cel mai apropiat port! Dacă este așa, atunci cand coletul ajunge la destinație port, cumpărătorul trebuie să plătească portul de destinație taxe (cum ar fi terminale de manipulare taxe, documente, taxe, taxele de depozitare, etc), impozitul să facă vămuirea și ridica bunurile. Dacă alegeți DHL / ARAMEX/ FEDEX,ECT , vom asigura transportul de expres internațional și va direct livrare la adresa ta ( ușă în UȘĂ DE SERVICIU)! Dacă este așa, atunci cand coletul a ajuns, cumpărătorul trebuie doar să plătească personalizate impozit sau taxă taxă. Cumpărătorii ar trebui să verificați pachetul/bunuri cu atenție înainte de a semna de primirea bunurilor. Dacă există orice daune, vă rugăm să contactați local ARAMEX / DHL / Fedex de a cere plângeri și cereri SAU vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 24 de ore.

Tip De Unitate bucataGreutate Pachet 30.0kg (66.14lb.)Dimensiunea Pachetului 50cm x 50cm x 56cm (19.69in x 19.69in x 22.05in)

Etichete: masina de plastic, masina pungă de plastic, mașină, Mașină ieftină de plastic, Mașină de înaltă Calitate pungă de plastic, China mașină de Furnizori.