Nou

Transport gratuit UID Card Rfid 13.56 MHz PVC Uid Schimbătoare bloc 0 scriere Card 1K memery ,min:500pcs

807.44lei

Adauga in cos


SKU: #f1140

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Nume De Brand: FENGLIANSECURITY

Nume produs: UID Card | Chip: UID-ul poate citi și scrie 0 blocuri și sectoare capacitate de Stocare: Inkbrit 16 partiții, două seturi de parole pe partitia frecvența de Funcționare: 13,56 MHz rata de Comunicare: 106KBoud de scriere/Citire la Distanță: 2.5 Citire-scriere: 1 2ms Temperatura de Operare:-20 Shan Sena Shan Ștergeți viață: S. de 100 de ori

Card caracteristici: 1. Puteți alege LF, HF, UHF cip pachet. 2. Citire-scriere card se pot oferi diferite parolei de acces sau logic criptare versiune, a produsului de securitate este mare. 3. Dual-frecvență de carduri: de la două la trei benzi de combinație inteligentă de chips-uri, pentru a satisface o parte din nevoile speciale ale clienților în medii diferite, dar, de asemenea, personalizate de imprimare.

Domeniu de aplicare: sistemul de Patrulare, sistem de control acces, sistem de prezență, sistemul de management de parcare, membru sistem de management, campus și consumul de desene animate și alte RFID domenii. poate fi de asemenea utilizat pentru cărți de vizită, medicale, calitatea de membru, permise de muncă, cum ar fi personalizate de producție.

Parametrii tehnici: Material: PVC, ABS, pet dimensiune: 85.6 Culoare: alb Prestabilit, lot pot fi personalizate de imprimare: serigrafie, tipar offset, tipar digital Metoda: la Cald laminare Cod: Inkjet Cod, cod laser, tv cu cod, convex cod, cod UV

Tip De Unitate mult (500 piese/lot)Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)Greutate Pachet 3.5kg (7.72lb.)

Etichete: Fotografulmeu.ro, Fotografulmeu.ro, Cumpărături on-line, Auto, Telefoane & Accesorii, Computere Si Electronice, Moda, Frumusețe & Sănătate, Home & Garden, Jucarii & Sport, Nunti & Evenimente.