Nou

Dropshipping 361-00056-00 GPS baterie pentru Garmin Nuvi 30, Nuvi 40LM, Nuvi 50LM nou transport gratuit

64.47lei

Adauga in cos


SKU: #f11367

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Reîncărcabilă: Da
  • Utilizarea: gps baterie
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: Cameron Sino
  • Numărul De Model: Pentru Nuvi 30, Nuvi 40LM
  • Tip: Baterie Standard

361-00056-00 baterie pentru Garmin Nuvi 30, Nuvi 40, Nuvi 40LM, Nuvi 50, Nuvi 50LM baterie Reîncărcabilă Li-ion Baterie Pack

Compatibil pentru

Garmin Nuvi 30, Nuvi 40, Nuvi 40LM, Nuvi 50, Nuvi 50LM baterie

Număr Parte : 361-00056-00

Tip : Li-ion

Capacitate : 1100 mAh

Dimensiuni : 54 x 34 x 5 mm

Tensiune : 3.7 V.

Culoare: Negru |Negru.

Acest Element de stare : Brand new. Garantie 12 luni

SKU: CS-IQN500SL

Produsul a trecut internaționale de atestare a ISO9001, RoHS & Certificat CE

Feedback: Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul Fotografulmeu.ro Manager de Comerț sau e-Mail va Vom ajuta cu plăcere.Din cauza diferenței de fus orar,mesajele vor fi răspuns în termen de 24-48 de ore, vă Rugăm să ne trimiteți un mesaj dacă există orice probleme înainte de a părăsi feedback-ul Dacă vă statisfy cu produsele noastre,vă rugăm să ne dea feedback-ul Pozitiv și de 5 stele DSR,Pentru că este foarte important pentru mine.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și de a înțelege Dacă nu statisfy vă rugăm să contactați-mă înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru,vom face tot posibilul să te ajut.

Plata: Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.Elementele sunt expediate numai după plata confirmat de Escrow Toate plățile trebuie să fie plătite integral în avans. Nevoile dvs. de plată de primire în termen de 7 zile după licitație se termină. Acceptam plata cu card de credit.Toate plățile trebuie să fie plătite integral în avans. Lui Ali pentru un card de credit de plată procesului de audit, audit de succes, vor fi afișate în ordinea în aviz de expediere(în General, pentru 24 de ore). Valoarea totală a fiecărui element, nu includ TVA și fără TVA factură nu poate fi oferit.

Transport: transport Gratuit transport Gratuit pentru toate țările cu un număr de urmărire de la China post sau Singapore post sau Hong Kong post de transport și de Ambalare lista pentru detalii. Pentru dispathing lin și fasy,putem livra produse prin alte counier,decizia ne este definitivă.

Garanție: Un an Garantie de producator(cu Excepția contrived daune sau misusage). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni de asemenea vă Rugăm să returnați un produs Defect în perioada de garanție(și în ambalajul original, dacă este posibil) trebuie să indice detaliile in colet.NU AVEM ELEMENTE DE ACOPERIRE, CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Termeni: Toate elementele transporta o garanție de un an de la data achiziționării.Fi sigur să ne contactați în primul rând, înainte de a trimite articole cu defecte spate de schimb în perioada de garanție. Rambursarea poate fi facuta de la primirea produsului returnat,dar nu de rambursare pot fi dispuse dacă returnat nu ajunge. Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau care nu sunt în condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare a cumpărătorului sau utilizatorului de partid. Elementul trebuie să fie returnate în primele 21 de zile, dacă ați plasat o comandă incorect.Numai o rambursare parțială (suma totală minus real poștale) va fi finalizat în termen de 24 de ore de la primirea produsului returnat, în cazul în care restituirea este un rezultat de eroare. Vom debita reale poștale. O rambursare completă va fi finalizat în termen de 24 de ore de la primirea produsului returnat, în cazul în care restituirea este un rezultat al nostru eroare,dar elementele trebuie să fie returnate în termen de 15 zile. Elementele ar trebui să fie returnate în stare Nouă și cu ambalajul original, inclusiv cutii de carton, piese si manual de utilizare, etc. Declarațiile depuse pentru non-defecte marfa va fi încărcată 28% din taxa de repopulare.

Dimensiunea Pachetului 15cm x 11cm x 6cm (5.91in x 4.33in x 2.36in)Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)Tip De Unitate bucata

Etichete: baterie pentru garmin, gps baterie, baterie pentru garmin nuvi, Ieftine baterie pentru garmin, De înaltă Calitate, gps, baterie, China a bateriei pentru garmin nuvi Furnizori.