12.6 V 200AH Acumulator Litiu-ion 12V Li-ion rezistent la apa IP68 Cutie pentru UPS energie Solară Masina de Golf

2 741.26lei

Adauga in cos


SKU: #f11008

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Capacitate: > 40Ah
  • 12v impermeabil li-ion: Litiu-Ion
  • Nume De Brand: FGHGF
  • Tensiune: 12v
  • Tip: Baterie Cu Litiu

Acumulator litiu-ion Sistem

12V 200AH baterie Li-ion + Sistem BMS + CC / CV Încărcător

Gratuit de Transport maritim Expres și SUA și UE sunt scutite de impozit

De înaltă Calitate MOBIL

Cu Echilibrată SMT Sistem BMS , a Continuat 10C, Vârf 30C Celule

Bateria Parametri : Materiale de Baterie Litiu-Tensiune Nominală (V) 12 V Capacitate Nominala (Ah) 200 Ah Max curentul de Descărcare 300 UN BMS Poate face Upgrade la 2000W sau 3000W Maximă de Tensiune de Încărcare de Maximum 12.6 V de Descărcare de gestiune cut-off voltage 8.4 V Curent de Încărcare 0,5 C Greutate (NW) 9 Kg Ciclului de viață 1000 ~ 1200 de ori Dimensiunea 330×220×175 mm Sistem BMS Parametri : clasa de protectie (V) 4.2±0.025 Suprapreț de Recuperare (V) 4.10±0.05 Peste-de descărcare de gestiune tensiune (V) 3.5±0.05 Peste-de descărcare de gestiune de recuperare Deconectați sarcina sau taxa de Rezistență (m/ohm) Taxa echilibrat de curent (mA) 60

Incarcator Parametri : Aplicarea de Baterii de Tip Litiu Tensiune de Intrare (AC/V) 110V sau 220V Curent de Ieșire (A) 3 a Tensiune Iesire (DC/V) ≤ 12.6 V

Pachetul include:

1 X Baterie Cu Litiu Pachet

1 x Sistem BMS

100% NOU Litiu Celule

Adevărat High-rata de descărcare de gestiune !!!

COMPARAREA DATELOR ÎNTRE DIFERITE pe BAZĂ de LITIU BATERII cu Celule de Siguranță CICLU de VIAȚĂ PUTERE DENSITATEA GREUTĂȚII pe TERMEN LUNG COSTUL Intervalul de Temperatură LiFePO4 Cele mai sigure din lume baterie, nici o explozie, nici o poluare, viață lungă Excelent Ciclului de viață poate fi la fel de mult ca peste 2.000 de ciclu, cel mai bun dintre toate grupurile enumerate. Acceptabil Excelent

Cele mai economice Excelent (poate fi descărcată de la -45~ 70 grade Celsius) LiCoO2 LiCoO2 este scump, capacitatea reală decât capacitatea teoretică de numai (274mAh g-1) aproximativ 50%, mai mică de utilizare de cobalt; LiCoO2 ciclului de viață a ajuns la 500 de Acceptabil Ciclu de viață doar până la 300~500 de ciclu. Nu e bine pentru înaltă C-rata de descărcare de gestiune. Bun de Mare Putrezite dincolo 55 ~ -20 grade Celsius LiMn2O4 Trebuie să se ocupe cu grijă, sau ar putea exploda sau lua foc sub coliziune sau supra-încărcat. Inacceptabil Ciclu de viață doar până la1 500~800 de ciclu, în funcție de refulare C-rata. Acceptabil acceptabil de Mare Li(NiCo)O2 Foarte instabil, trebuie să se ocupe cu extrem de grijă, s-ar putea exploda sau lua foc sub coliziune, supra-încărcat, scurt-circuit sau când acumularea de căldură. Acceptabil Ciclului de viață poate fi de 300~500 de ciclu. Nu e bine pentru înaltă C-rata de descărcare de gestiune. Bun de Mare Putrezite extrem de rapid peste 55~ -20 grade Celsius

LiFePO4 material este, de departe, cel mai sigur, cel mai lung ciclu de viață, nici o poluare a mediului de energie noi materiale !

O Nouă speranță,Schimba în viitor !

Ca mai multe și mai mult poluarea,Încălzirea serios,Pământ Aproape de Improprii pentru Viață uman.

Acum, trebuie să începem să utilizați high-tech De energie pentru a schimba ziua de dezastru.

Baterie LiFePO4 Este o nouă energie,Aceasta nu va cauza poluării,nu produce o explozie,viață Lungă,stabilitate Structurală,mai Ieftin!

LiFePO4 va deveni preferate tehnologie baterie scopuri de tracțiune și alte situații în care mare de descărcare de gestiune caracteristicile și ciclul de viață sunt importante. (LiFePO4) bateriile sunt bazate pe versiunea originală litiu-ion de chimie, dar LiFePO4 este folosit ca material catodic în loc de litiu-cobalt dioxid (LiCoO2). Acesta din urmă este găsit în cele mai frecvent utilizate baterii laptop-uri, telefoane mobile, MP3 playere, etc.

LiFePO4 este un mod intrinsec mai sigur material catod decât LiCoO2 de reactii exoterme nu poate avea loc în baterii bazate pe acest material: celule LiFePO4 nu incinerați sau exploda în condiții extreme. În plus, LiFePO4 celulele au o mai mare curent de descărcare de gestiune, nu sunt toxice si au o mult mai mare ciclu de viață decât LiCoO2 celule.

TRANSPORT: Air mail sau Fedex 5-8 zile lucrătoare de Transport în alte țări,ar putea fi costuri suplimentare,vă Rugăm să ne contactați , vă Mulțumesc ! Poștale Taxa Include Taxa de Transport, Depozitare, Ambalare, Materiale, Combustibil, Taxe, Cutii, Etichete și Ambalaje cost. Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, greva etc. Normal ar trebui 3-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la cele mai multe dintre țări. Ordinele Ia 5 - 6 zile lucrătoare pentru a procesa. (Premisa este de a confirma dimensiunea bateriei) Notă: Tariful Plătit de către cumpărător, vânzătorul nu plătește taxe vamale pentru tine!

30 de zile un răspuns de garantare: ai două săptămâni să încerce element, dacă nu-ți place ,puteți trimis-o inapoi (mai putin de transport maritim), cu 15% taxa de repopulare sau pentru a obține banii înapoi. Dar costul de transport maritim este cumpărătorul este responsabil, nu ar fi rambursabil.

Cumpărare trebuie să fie în stare bună, inclusiv toate accesoriile. Tehnicienii nostri certificate va testa toate elementele pentru a garanta elemente prefectul înainte de expediere .Dacă ați primit un produs defect, e-mail noi și a trimis-o înapoi .facem schimb alte înlocuire nou la tine în termen de 14 zile începe de la data de livrare... Vom responsabil pentru One-way costul de transport maritim, care este la locul meu cu a ta. Și cumpărătorul trebuie să plătească costul de returnare. E-Mail-ne imediat dacă veți găsi mărfurile au nici o problema. Noi va oferim un numar de telefon pentru a trimite înapoi.

Tip De Unitate bucataDimensiunea Pachetului 30cm x 25cm x 25cm (11.81in x 9.84in x 9.84in)Greutate Pachet 11.0kg (24.25lb.)

Etichete: cutie pentru, cutie cutie, cutie ip68, Cutie ieftin pentru, De înaltă Calitate, cutie cutie, China cutie ip68 Furnizori.

Recenzii

Majorovajuly
2018-04-10
5/5
i in a good state received the order. i'll when i tested complete the batterie.