3.7 V 041230 401230 120mah setul cu cască Bluetooth baterie litiu-polimer BT2010/BT135

24.22lei 20.11lei

Adauga in cos


SKU: #f10902

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Tip: bateria
  • Reîncărcabilă: Da
  • Numărul De Model: 401230
  • culoare: Alb
  • Utilizarea: MP3 / MP4 Player
  • Nume De Brand: Litru de energie a bateriei
  • Pachet: Da

= Informații Despre Produs =

Baterie cu protectie de bord , cele două piste, pozitiv roșu , negru negativ .

Tip Produs: 041230401230

Capacitate nominală : 12 0MAH

Dimensiuni : Grosime 4 MM ( 0,2 M ) Lățime 12 MM ( 0,5 M ) * Lungime 30 MM ( 0,5 M )

Tensiune nominală: 3 .7V

Tensiune de încărcare: 4.2 V

Temperatură de încărcare: 0 C ~ 45 C

De descărcare de gestiune de temperatură: -20 C ~ +60 C

Temperatura de depozitare : -20 C ~ +35 ° C

Curent de încărcare: taxa Standard: 0,5 C , încărcare Rapidă : 1.0 C

Standard metoda de încărcare : 0,5 C CC ( curent Constant ) taxa de la 4,25 V , Atunci CV ( Constant 4.2 V ) Taxa până curent de încărcare 0.05 C

Curent de încărcare maxim: 1C

Curentul maxim de descărcare: 1C

Protecția IC Parametru : protectie la Supraincarcare de tensiune 4.20 V 0,05 V , Supra - descărcare de gestiune de protecție de tensiune 2.7 V 0,1 V, Xu curent de încărcare maxim 2 Un .

Caietul de sarcini baterie ghid de cumpărături :

Baterie litiu-polimer este dimensiunea modelului , de exemplu: modelul este 042030 Sau 402030 Care reprezintă grosimea baterie de 4 mm , lățimea Celulei 20mm Baterie lungimea de 30mm . Atunci cand parintii care cumpara acumulatori , baterie de Codificare în funcție de modelul original a selecta dimensiunea , baterie liber de Codificare secțiune , cantitatea de celule grosime , lățime și lungime pentru a alege o baterie nouă cu Oh .

Ar Trebui Să Utilizați :

Putere mobil , masina de navigație , MP3, MP4, MP5 , Card de boxe, mouse wireless , telefon mobil Mei Display PSP Built-in baterie periferice pentru alimentare , tablet Pc-uri , mobile, DVD , baterie Laptop , wireless dispozitive de monitorizare , echipamente Medicale , instrumente Diverse , LED-uri de Iluminat, semne de circulație , portabile, aparate de mici dimensiuni, diverse DIY Instrumente , detectoare de Metal, și alte digital tip baterie domeniu .

Principalele caracteristici :

1. Diferite dimensiuni : Tipul și opțiuni de capacitate , Aplicabilitate

2. Asigurarea calității : Utilizați Un Produs de baterii , de Mare Capacitate , rezistența internă Scăzută

3. Performanță stabilă : ciclul de viață Lungă : Continuu de încărcare și descărcare 500 După un timp , capacitatea bateriei nu este mai mică decât capacitatea nominală de 80% .

4. Fără efect de memorie: în orice moment de a percepe și de descărcare de gestiune

5. În condiții de siguranță : circuit de Built-in de protecție bord , Un scurt-circuit , supraîncărcare , peste de descărcare de gestiune, sub șoc, vibrații, acupunctura , căldură, și alte state, nici un foc, nici o explozie și așa mai departe.

Măsuri de precauție :

De Precauție în Manevrarea bateriei: interzice utilizarea de un obiect ascuțit pentru a atinge folie de materiale de ambalare, nu îndoiți marginea de sus, să nu deschide sau distruge hems , polul de îndoire urechi fragile interdicția toamna Impact Îndoiți bateriei în orice moment de a interzice utilizarea de scurt-circuit sau inversa polaritatea bateriei .

Alte aspecte : pentru a preveni un scurt-circuit în acumulatorul strict interzisă scoateți bateria , bateria în foc sunt interzise , interzise bateria cufundat în lichid ( cum ar fi: apă, băuturi , suc, cafea ) , acestea nu trebuie să înlocuiți bateria , interzice utilizarea de un acumulator deteriorat .

Garanție Descriere :

1 vă Rugăm să rețineți că verificarea de dimensiunea bateriei , copilul fotografiat nu este în concordanță cu dimensiunea de care aveți nevoie, cum ar fi necesitatea de a fi returnate din cauza de a cumpara o dimensiune greșită înlocuire , cumpărătorul plătește pentru taxele poștale de returnare .

2 , Toate DIY Produsul nu oferă nici o garanție.

3 , perioada de Garanție din momentul în care bunurile sunt livrate cumpărătorului ( de exemplu, de la data de primire ) .

4 , costuri de Garanție : produsul 7 apar probleme de Calitate în magazin este responsabil pentru taxele poștale de returnare ; 7 Poștale perioada de luni de zile la jumătate ( cumpărători taxele poștale de returnare cumpărător , vânzător re - expediate poștale suportate de către vânzător , dar încă mai mult de o lună înainte și înapoi în timpul de garanție poștale suportate de către cumpărător , cu angajamentul NOSTRU de reparatii costurile asociate.

Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)Tip De Unitate bucataGreutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)

Etichete: baterie litiu-polimer, polimer baterie, baterie polimer baterie, Ieftine baterie litiu-polimer, De înaltă Calitate polimer baterie, China baterie polimer baterie Furnizori.

Recenzii

Eko Eko Ru
2018-03-31
4/5
very long despatching. have not акум тестил.
Miles Brandy
2017-11-13
5/5
Hello battery is exactly as described. Quickly delivered. Thank you and I recommend.
Fredde8355
2017-12-02
5/5
одессу пришёл battery in 20 days, in excellent, charged молодец seller, gregarious, you can order. business seller and good luck thank you