Electric livadă și copac mare pol de putere foarfece (Certificat CE)

3 012.23lei

Adauga in cos


SKU: #f10800

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Mașină De Tăiat Via Tip: Bypass
  • Nume De Brand: KEJIN
  • Numărul De Model: HDP36-2
  • Tăiere Instrument De Tip: Grădinar
  • Material: Metal
  • Caracteristică: Lungime,Pliante,Telescopic,Mâner Anti-Alunecare
  • Finisare: Nu Filmate

Înainte de 5 aprilie, comanda de achiziție a finaliza mașină de tăiat via set gratuit de piese de schimb cadou. Diferite modele vor avea potrivit cadou.

Electric livadă și copac mare pol de putere foarfece (Certificat CE) în Cazul în care clientul comandă în mod automat, va avea în plus cadou gratuit!

Șeful parametru de HDP36-2 telescopic mașină de tăiat via

- Înălțime de lucru de mână de tăiat via, 2.6 ft ocupe de tăiat via, 6.8 ft telescopic mașină de tăiat via

- Greutate de pe o parte 0.9 kg

- Diametrul max. De tăiere: 30 mm

- Acumulator: 4.0 mAh

- Program de lucru: 8-10 ore

- De încărcare: 4-5 ore

- Total ambalaj greutate: 9 kg

Vă rugăm să constate acest lucru este HDP36-2 electric, mașină de tăiat via link-ul de promovare, unul seturi de HDP36-2 plus una bucata de lama mobil

Conține elemente după cum urmează. Pentru originale de inalta calitate chiar în nostru oficial fabrica de magazin. Produsul este în garanție 1. Ce conține un set de HDP36-2 mașină de tăiat via 2. Utilizatorii la nivel mondial

3. Multi folosesc de HDP36-2 pruner

4. Cum pentru a instala 6.8 ft brațul lung foarfeca?

5. Cum de a începe 6.8 ft brațul lung foarfeca?

6. Cum pentru a instala 2.6 ft ocupe de foarfeca?

7. Cum de a începe 2.6 ft ocupe de foarfeca?

8. Cea mai bună calitate numai în HDP, simt nu ezita sa faci comanda

Stimate client, în Cazul în care orașul și codul poștal aparțin zonă de la distanță. Taxa este de 35$, vă rugăm să acorde direct acest link, astfel încât să ne putem aranja livrare

Stimate client, ca acolo sunt multe similare și fals produs de pe piata. Te rog numai pentru magazin cu certificat de Autorizare pentru a obține reale de export de produse standard și reale după-vânzare de servicii.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. expediere prin curier rapid poate fi de 5-7 zile după informațiile de urmărire iese. Dacă livrare prin posta s-ar putea să ia 30-45 de zile 6. Dacă nu ați primit comanda dupa normală timp de livrare vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

Despre garantie 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Vă rugăm să REȚINEȚI că cumpărătorii sunt responsabile pentru vamală, impozitele, taxele de import care se pot aplica. Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale, taxe de import, impozite sau alte taxe vamale. Clientul poate să ne contactați pentru asistență în vamă.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Dimensiunea Pachetului 48cm x 40cm x 15cm (18.90in x 15.75in x 5.91in)Tip De Unitate bucataGreutate Pachet 10.0kg (22.05lb.)

Etichete: lama de ras, lama tech, lama de vânt, Ieftine lama de ras, De înaltă Calitate, lama tech, China lama vânt Furnizori.