10kg 1g din Oțel Inoxidabil de Aur cântar Digital de Bucătărie Aur cântar Electronic de Cântărire Dieta Alimente de Gătit Instrument pentru Acasă 40% off

71.34lei 43.52lei

Adauga in cos


SKU: #f10711

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Nume De Brand: JUANJUAN
  • Capacitate: 10KG
  • Sarcină Nominală: 10KG
  • Precizie: 1
  • Numărul De Model: 1
  • Tip: scară de bucatarie
  • Alimentare: 2*AAA Baterii (nu sunt incluse)
  • Dimensiune: (L*W*H)
  • Tip Display: LCD

10kg 1g din Oțel Inoxidabil de Aur cântar Digital de Bucătărie Aur cântar Electronic de Cântărire Dieta Alimente de Gătit Instrument pentru Acasă 40% off

Descriere produs

Din Oțel inoxidabil Platforma Design Conceput cu oțel inoxidabil platforma permite pentru a pune mâncare pe scară direct, anti-amprente tehnologie pentru curățare și întreținere ușoară.

Acest Cântar de Bucătărie digital este un adevărat multifuncțional scară pentru bucatarie si toate celelalte situații la domiciliu.

Această scară este un companion bun pentru gătit gravă, construit cu cea mai recentă generație în tehnologia senzorilor pentru a asigura acuratețea și răspunsuri imediate pentru fast-paced chef.

Această scală are un Ecran LCD luminos, cu o îmbunătățirea unghiul de vizualizare pentru on-the-muta bucătar și anti-amprente tehnologie va permite scară ușor de utilizat și de întreținut. De asemenea, această scară opriți după 2 minute de inactivitate dacă uitați să dezactivați-le sau mâinile tale sunt toate lipicioasă cu alimente.

Subțire și elegant aspectul face portabil și ușor pentru a stoca în orice cabinet în timp ce economie de spațiu pentru bucătărie.

Unitatea de Conversie : Acest produs este proiectat cu două unități (sistemul metric și sistemul Britanic), care pot fi convertite reciproc de pressong butonul de UNITATE.

Transforma-off manual : Apăsați butonul ON/OFF pentru un timp să își folosească transforma-off funcția.

Suprasarcină Prompt: atunci Când această solicitare oftat apare în timpul ponderare,înseamnă curentul de sarcină depășește valoarea maximă wieight de acest produs.

Te rog, scoate obiectul imediat să avide daune la scară boddy.

Caracteristici De Bază

De înaltă precizie senor interval de Cântărire de 10000g/1g 5000g/1g 3000g/1g Divizia valoare 1g, ecran LCD cu alb negativ digitală Automată a punctului zero de urmărire oprirea Automată Suprasarcină prompt Unitate-comutator de conversie(g/oz/lb/oz/ml/ml lapte)

Alimentare

Acest produs adoptă mediu-prietenos cu design ultra-consum redus de energie.Nr.7 baterii (nu sunt incluse) / 2 baterii AAA (nu sunt incluse) este asamblat pentru ex-fabrică.Vă rugăm să eliminați izolate film subțire de pe baterie după cumpărare și apoi s-ar putea folosi.Atunci când joasă tensiune apare promptul,vă rugăm să înlocuiți bateria.

Operațiunea

1. Pune placa de încărcare (dacă este cazul) pe scara corpului.

2. Apăsați PE buton pentru a porni pe scară .

3. Nu de încărcare sau de cântărire poate fi făcut înainte de a afișa resetează la Zero.

De Joasă Tensiune Prompt

Atunci când bateria este descărcată,stânga prompt semn va apărea în colțul din stânga sus a ecranului,vă rugăm să înlocuiți bateria mod corect.

Notă

1. Nu a pus produsul în apă, sau curățați-l cu substanțe chimice corozive.

2. După orice parte din plastic de scară corpul este pătată cu ulei,ingrediente picante,oțet sau alte substanțe de stimulare,vă rugăm să curățați-l imediat.

3. Când eighing,vă rugăm să pus scara pe o suprafață plană și dură .Nu-l pune pe un covor sau un material moale atunci când folosind-o.

Conținutul Pachetului

1. 1 x Digital Scară de Bucatarie

2. 1 x Manual de Utilizare

Greutate Pachet 0.32kg (0.71lb.)Dimensiunea Pachetului 7cm x 8cm x 9cm (2.76in x 3.15in x 3.54in)Tip De Unitate bucata

Etichete: balanță electronică, aur scară, scară digitale, Ieftine balanță electronică, De înaltă Calitate scară de aur, China scară digitale Furnizori.

Recenzii

E Mckinley
2017-12-12
2/5
very long shipping to russia. if don't in 15 days успеваете promise. commodity itself excellent.
Arnao Jose
2017-12-28
1/5
top думала wrote it as all metal and plastic tiny while they
Michaeljbloom
2017-12-11
4/5
пришёл order. weighed scale, погрешность±1гр.. it is not critical. only for star снимаю batteries when heated scale off that when inserted. need to take their ..
Shalenkoviktoriy
2018-02-05
5/5
sending pull a little seller. but very fast дошло 10 days (krasnodar). satisfied commodity.