Creative Desene animate 48 Culori Non-Toxice, Pastel, Pictură în Ulei Stick de copii pentru Copii de Student Pastel Creioane pentru Desen

30.60lei 27.53lei

Adauga in cos


SKU: #f10373

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Nume De Brand: ZHUTING
  • Poate Fi Ștearsă Sau Nu: No
  • Cantitate Pachet: 48 Culori/Cutie
  • Tip: Ceara Caryon
  • Numărul De Model: 48 culori
  • Ambalare: Set
  • Culoare Cantitate: 48 culori

Caracteristici: culori mai Luminoase pentru creioane. Creative iepure și de porc pachet, copiilor le place. Creioanele nu sunt ușor de a sparge, și nu cu mâinile murdare. De dimensiuni mici, potrivite pentru copii de a desena și de prindere. Roz și albastru culoare pentru alegerea, potrivit pentru fete și băieți. Mai multe culori, în total 48 de culori creion nu este un fel de creion de acuarelă. Este un fel de pastel stick. Pentru creioane acuarelă, vă rugăm să faceți clic aici: Dimensiune: aproximativ 90mm*8mm Cutie Culoare: Aleatoriu caietul de sarcini: 48 culori Notă:1. Deoarece diferite monitoare de afișare diferite efecte, fotografii, poate un pic diferă de produse reale din cauza la efect de lumină. Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Deoarece produsul este relativ mic, pentru copii sub vârsta de 3 ani, vă rugăm să joace sub grija părinților, astfel încât copiii să nu înghită.

48Pcs Creioane colorate

Caracteristici: culori mai Luminoase pentru creioane. Creative iepure și de porc pachet, copiilor le place. Creioanele nu sunt ușor de a sparge, și nu cu mâinile murdare. De dimensiuni mici, potrivite pentru copii de a desena și de prindere. Roz și albastru culoare pentru alegerea, potrivit pentru fete și băieți. Mai multe culori, în total 48 de culori creion nu este un fel de creion de acuarelă. Este un fel de pastel stick. Pentru creioane acuarelă, vă rugăm să faceți clic aici: Dimensiune: aproximativ 90mm*8mm caietul de sarcini: 8/12/24/48 culori Notă:1. Deoarece diferite monitoare de afișare diferite efecte, fotografii, poate un pic diferă de produse reale din cauza la efect de lumină. Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Deoarece produsul este relativ mic, pentru copii sub vârsta de 3 ani, vă rugăm să joace sub grija părinților, astfel încât copiii să nu înghită.

8/12/24/48Pcs Creioane colorate

Tip De Unitate mulțime (48 buc/lot)Greutate Pachet 0.265kg (0.58lb.)Dimensiunea Pachetului 15cm x 11cm x 1cm (5.91in x 4.33in x 0.39in)

Etichete: pictură în ulei bastoane, creion creioane colorate, ulei de creioane colorate, Ieftine pictură în ulei bastoane, De înaltă Calitate creion creioane colorate, China ulei creioane Furnizori.