200 de Seturi 1-1/2" 37mm Pin Spate Metal pinback ti Butonul de Aprovizionare cu Materiale Profesionale pentru Toate Otel Insigna Butonul Filtru

77.72lei 54.42lei

Adauga in cos


SKU: #f10145

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Tip: insigna titularul
  • Numărul De Model: 37mm

Noi 200 de Seturi 1-1/2" 37mm Pin de Metal Înapoi Insigna

Notă: Această listă este doar pentru 200 de seturi de gol butonul filtru de provizii. Puteți DIY modele preferate de tine. Multumesc.

Consta dintr-un set Complet include 1 Coajă de Metal, Folie de Plastic Mylar și Pin de Metal înapoi.

Calitatea 200 de Seturi per pachet.

Selectați Dimensiunea de 1-1/2" (37mm)

Caracteristici Lumina-Ușor de transportat și nava de salvare. Toate părțile metalice asigura o calitate înaltă decât celelalte, din material plastic.

Element inclus: 200 de Seturi de 1-1/2"(37mm) Pin Metalic Butonul de Piese

1) Pentru Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin FedEx sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI . Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !

Pentru clienții ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !

Pentru clienții din Brazilia , dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ). Fără ea, vamale va returna bunurile în China .

2) transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări îndepărtate); Cumpărătorul este responsabil de Zonă de la Distanță, contra Cost, orice taxe Vamale sau a taxelor la Import în cazul a ieșit.

3) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

4) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

5) durata de timp de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia de întârziere, în special în timpul sezonului de vacanta.

6) Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna pentru tine.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3) va Vom returna integral plata la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Fotografulmeu.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Tip De Unitate mulțime (200 piese/lot)Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)Greutate Pachet 1.1kg (2.43lb.)

Etichete: butonul pin materiale, insigna material, butonul insigna material, Ieftine butonul pin materiale, De înaltă Calitate material insigna, China butonul insigna cu Furnizorii de materiale.

Recenzii

Kalashnik Aleksa
2017-10-17
5/5
BADGES in good state, as STEEL By behind the are not plastic
PRiNcE AhRueL 012
2018-03-13
5/5
do not have one pieces, the rest in all ok! thank you.