M. NT68676.2A Universal HDMI DVI VGA Audio LCD LED Controller Placa LVDS DIY Reutilizarea Laptop pentru Raspberry Pi

92.82lei 88.17lei

Adauga in cos


SKU: #f1004

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

 • cabluri si alte: Nu Sunt Incluse
 • Nume De Brand: NJY TOUCH
 • PCB dimensiune de Bord : 139mmx58mm
 • potrivit: Piața din Asia-Pacific
 • Locul de Origine: China (Continentală)
 • Semnalul De Intrare: HDMI,VGA,DVI,Audio
 • Utilizare: DIY/Reparare Monitor LCD
 • Compatibil Marca/Model: Nici unul
 • Starea: Noi
 • Compatibil: Consola De Joc
 • Model Nr.: M. NT68676.2A

Atenție:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că ecranul LCD este ok înainte de a începe acest articol, sau va fi responsabil pentru incompatibilitate.

2. Dacă preocupare mult despre setarea de rezoluție, vă rog să vă gîndiți înainte de a licita! Dar ai putea alege de programator aici pentru a rezolva.

3. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a pregăti dreptul de kit-ul pentru tine, cum ar fi scrierea corespunzătoare a programului în controlerul de bord, selectarea adecvată LVDS cable și potrivit invertor. Dar cum nu avem un LCD exact ca a ta la îndemână, putem testa controler cu propria noastră LCD. Pentru a ta, trebuie să testați-l singur pentru a verifica dacă acesta funcționează bine sau nu. După cum știți, există atât de multe Lcd-uri cu mai multe soiuri în piață, uneori, nu putem promite exact de compatibilitate. Vă rugăm să ia în considerare înainte de a licita! Cu toate acestea, am câștigat multe succes în pregătirea kit-ul pentru clienții noștri din magazin real. Deci, de ce nu au o încercare de a obține o surpriză!

4. Dacă nu sunt specializate în produse electronice sau au îndoieli în funcțiune, vă rugăm să ne contactați pentru instruire, ca nu suntem capabili să responsabile pentru operație greșită.

5. După terminarea conectare, vă rugăm să nu se grăbesc la putere! În primul rând, utilizarea multi-metru pentru a testa dacă GND LCD este conectat cu GND de pe placa de sistem. Dacă nu, vă rugăm să verificați din nou conexiunea. Dacă da, vă rugăm să verificați dacă există un scurtcircuit între firele roșii și negre fire din cablul LVDS. Dacă există un scurt-circuit, înseamnă opusul conexiune sau alte erori. Orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. DIY are nevoie de o anumite cunoștințe profesionale, vă rugăm să ia responsabilitatea de risc. Nu de metal de contact este permis atunci când alimentarea de pe placa de control, în caz contrar scurt-circuit pot să apară, ceea ce poate provoca lipsa de pe placa de sistem.

M. NT68676.2A HDMI+DVI+VGA+AUDIO Universal LCD LED Controller Placa LVDS DIY 2048*1152

Caietul de sarcini:

M. NT68676.2Acontroller este potrivit pentru piața din Asia-Pacific. Se poate sprijini LED/LCD panouri care rezoluția este de până la 2048x1152.

M. NT68676.2Acontroller poate sincroniza cu computerul în mod automat. Sincronizarea necesită sincron semnal care orizontale și verticale traducerea sunt separate.

M. NT68676.2Acontroller poate sprijini contrast dinamic de control, intrare pentru căști și control al volumului Digital simultan.

Vedere de sus de M. NT68676.2A controller

Vedere din față, vedere de M. NT68676.2A controller

Caracteristică:

PCB Dimensiune:

Mărimea M. NT68676.2A controller este 139mm(L)*58mm(W)*17mm(H)

Acest LCD de pe placa de control are un HDMI+DVI+VGA+AUDIO port. Acesta susține ecrane LCD cu o interfață LVDS. Rezoluția maximă pe care o suportă este de 2048*1152.

Dacă licitați, vă rugăm să ne spuneți Modelul de Afișare nr. de ecranul LCD, apoi vom verifica dacă acesta este compatibil și alege accesoriile potrivite pentru tine.

Panoul de model nr. de obicei poate fi găsit scris pe un autocolant pe spatele panoului LCD, și "SAMSUNG LTN150XF-L01" este un exemplu.(demontat din carcasa de plastic și de a găsi autocolant)

Mai multe detalii despre LCD place datasheet sunt binevenite pentru a trimite la noi pentru o confirmare suplimentară.

Pachetul include: - O singură M. NT68676.2Acontroller

Firmware listă (de exemplu, nu toate) pentru acest

Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)Tip De Unitate bucataDimensiunea Pachetului 18cm x 13cm x 7cm (7.09in x 5.12in x 2.76in)

Etichete: placa usb, baterie laptop hp dv6000, laptop aluminiu, Ieftine bord usb, De înaltă Calitate baterie laptop hp dv6000, China laptop aluminiu Furnizori.